Shop
Ultimele 100 de articole

Anul Mistretului 2019. Compatibilitati in zodiacul chinezesc

21 ianuarie 2019, , Vizualizări:
Compatibilitati in zodiacul chinezesc

Anul Mistretului 2019. Potrivit zodiacului chinezesc, in 5 februarie se intra in Anul Mistretului de Pamant. Afla mai multe despre auspiciile acestui an aici.

 

Horoscopul chinezesc este asociat cu 12 animale: SobolanBivolTigruIepureDragonSarpeCalCapra, Maimuta, CocosCaineMistret. Fiecare se va repeta o data la 12 ani.

 

Daca nu stii in ce an esti nascut, potrivit zodiacului chinezesc, afla aici.

 

Compatibilitatile intre zodiile chinezesti se bazeaza pe personalitatea fiecarui animal care patroneaza zodia respectiva. Iata cu ce zodii esti compatibil, potrivit horoscopului chinezesc.

 

Pentru ca intram in Anul Mistretului 2019, vom incepe cu el.

 

 

MISTRET

Mistretul reprezinta frumusetea si bunatatea. El face pereche perfecta cu Iepurele, Capra si Tigrul. Nu se va intelege deloc cu Maimuta, Calul si Sarpele.

Alaturi de Iepure, nevoile intelectuale ale Mistretului sunt satisfacute. Ambii au un standard inalt in ceea ce priveste frumusetea si un gust rafinat cand vine vorba despre placerile vietii.

Mistretul si Capra isi doresc pace si armonie, de aceea functioneaza cuplul lor. Vorbesc despre ceea ce-i framanta si isi rezolva disputele si problemele cu calm.

Ca si Mistretul, Tigrul este o persoana muncitoare, care se concentreaza pe indeplinirea visurilor. Eleganta Mistretului completeaza pasiunea Tigrului.

 

 

SOBOLAN

Sobolanul este dinamic si competitiv. El se va intelege perfect cu Maimuta, Dragonul si Bivolul. Nu va face, in schimb, casa buna cu Tigrul, Calul si Cocosul.

Atat Sobolanul, cat si Maimuta sunt firi inteligente si agile. Se vor completa reciproc, mai ales in afaceri, dar si in cuplu.

Viclenia si talentul Dragonului se va combina cu puterea si curajul Sobolanului ceea ce va genera o comuniune bazata pe iubire si respect. Nu se vor intrece, desi exista pericolul ca vanitatea Dragonului sa iasa la suprafata.

Generozitatea si intelegerea Bivolului vor imblanzi Sobolanul si il vor calma. Proiectele pe termen lung ale celor doi vor avea succes garantat.

 

 

BIVOL

Sarpele, Cocosul si Dragonul sunt cele mai compatibile semne zodiacale cu Bivolul care, in compania lor, va fi mai tenace si mai constiincios.

Sarpele stie cum sa se supuna controlului si disciplinei Bivoului si nu va incerca sa se razvrateasca. Stie ca nu e bine sa se puna cu nervii Bivolului. Dar il seduce si ii confera inteligenta si intelepciune. Mai mult, Sarpele aprinde scanteia pasiunii la Bivol.

Bivolul si Cocosul formeaza un cuplu conservator care va avea succes mai ales in afaceri. Ambii sunt realisti si pragmatici si vor ajunge departe, mai ales ca stiu foarte bine ce inseamna ordinea si stabilitatea.

Uniunea dintre Bivol si Dragon pare nefireasca. Si cu toate acestea, conservatorul Bivol si ambitiosul Dragon stiu cum sa se respecte si sa se completeze. Desi sunt firi independente, colaboreaza foarte bine cand au teluri comune.

Bivolul nu este compatibil cu Tigrul, Cainele si Maimuta.

 

 

TIGRU

Carismaticul si impulsivul Tigru este compatibil cu Mistretul, Cainele si Calul, dar are probleme cu Maimuta, Sarpele si Cocosul.

Tigrul, in ciuda impulsivitatii sale, este foarte generos. Iar Mistretul apreciaza aceasta calitate. Mistretul este atras de vitalitatea si idealismul Tigrului. Sensibilitatea si senzualitatea Tigrului creeaza legaturi durabile cu pasionalul Mistret.

Cand Tigrul si Cainele se intalnesc, se formeaza un cuplu generos si atractiv. Inteligenta si calmul Cainelui completeaza si echilibreaza impulsivitatea Tigrului.

Alaturi de Cal, Tigrul va cunoaste aventura si libertatea. Comunicarea dintre ei este la cote inalte.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu