Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!
cele mai razbunatoare zodii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - monster-426995_1920

Cum reactionezi cand oamenii te supara cu ceva? Te confrunti cu ei, te distantezi fata de ei, pretinzi scuze din partea lor sau, pur si simplu renunti? Sau, poate, te razbuni? Cand auzi cuvantul razbunare, parca te trec niste fiori. Parca ai in minte imaginea durerii, a terorii si chiar a torturii uneori.

Este recomanat sa descurajezi sentimentul de razbunare intrucat nu face deloc bine organismului. Prin nevoia de razbunare nu il pedepsesti doar pe cel care ti-a gresit, ci si pe tine insuti. Pana la urma, karma actioneaza!

Vei afla mai jos care sunt cele mai razbunatoare zodii. Ar fi bine sa nu te pui cu ele. Sunt foarte razbunatoare si nu se vor lasa pana cand nu-ti vor plati “datoria”.

Scorpion: Misiunea vietii lui este sa te distruga

Daca te-ai pus rau cu un Scorpion, mai in gluma, mai in serios, angajeaza-ti un bodyguard. Nu vei mai dormi bine noaptea. Razbunare este al doilea nume al unui Scorpion.

Scorpionii vor face tot posibilul sa se razbune pe cei care le-au gresit la un moment dat in viata. Nu au in minte decat planuri, strategii despre ce sa faca pentru a-i umili, pentru a-i face sa sufere. Singura dreptate pe care o accepta este razbunarea. Doar asa simt ca si-au platit datoriile, cand cei care le-au gresit si-au primit rasplata meritata.

Capricorn: Abia asteapta sa dai gres

Capricornii sunt unul dintre cele mai mandre semne zodiacale. Daca faci ceva care sa le stirbeasca din ego, ai declansat cosmarul. Ei vor cultiva ura si resentimentul si vor extrage esenta cea mai puternica a razbunarii. Te vor sapa, te vor vorbi de rau, te vor sabota sub o acoperire perfecta. Nici nu-ti vei da seama decat cand va fi prea tarziu. Iar ei vor sta in primele randuri ca sa te vada cum dai gres. Vor savura fiecare moment al “anihilarii” tale.

Taur: Te va otravi cu pica pe care ti-o va purta

Taurii nu vor uita niciodata ca le-ai gresit la un moment dat. Te vor tine minte si pentru ceva ce le-ai facut la gradinita. Razbunarea Taurului este lenta, rece si calculata. Nu se vor grabi, isi vor tese tacticos strategiile. In tot acest timp, vor trimite catre tine atat de multa energie negativa incat te vei simti “otravit”. Nu ai cum sa scapi de razbunarea unui Taur. Nu va avea liniste pana cand nu se va simti razbunat.

Sursa: moon-child.net

Foto: Pixabay.com

Data articol: 01/03/2022