Cele mai norocoase luni ale anului 2022. Afla cand are noroc zodia ta! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai norocoase luni ale anului 2022. Afla cand are noroc zodia ta!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Cele mai norocoase luni ale anului 2022. Afla cand are noroc zodia ta!
Cele mai norocoase luni ale anului 2022

In 2022, intimp ce unii oameni muncesc din greu si nu au noroc la bani, altii se bucura de un success colosal si reusesc sa faca economii substantiale. Unele semne zodiacale vor avea mai mult noroc in unele luni ale anului, alte semne zodiacale vor gasi gasi mai multa iubire si unele semne zodiacale vor avea success in cariera.

Fiecare semn zodiacal se bucura de cel putin o luna norocoasa in 2022. De regula, luna in care te nasti este considerate norocoasa.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Care este cea mai norocoasa luna pentru fiecare semn zodiacal?

Persoanele nascute in semnul Taur se vor simti bine in aprilie si mai, Fecioara in august si septembrie, iar Capricornii in decembrie si ianuarie.

In cazul semnelor de aer, Gemenii se vor bucura de noroc in mai si iunie, Balanta in septembrie si octombrie, iar Varsatorii in ianuarie si februarie.

Semnele de apa vor fi rezervate pentru anumite perioade de timp. Racii vor fi plini de viata si sansa in iunie si iulie, Scorpionii in octombrie si moiembrie, iar Pestii in februarie si martie.

Berbec va fi cu adevarat norocos (si nu numai la bani, dar, de asemenea in dragoste) in iulie si august, Leu va avea multe sanse in noiembrie si decembrie, iar Sagetator in martie si aprilie.

Citeste si: Horoscop special. Cum influenteaza primul Mercur retrograd 2022 zodiile. Ce rani ies la lumina?

Cele mai norocoase luni din 2022 pentru cariera!

Persoanele nascute in semnul Varsatorului vor depasi cu usurinta obstacolele care apar in viata profesionala in lunile mai si iunie si isi vor finaliza toate sarcinile. In luna aceasta, nativii se vor simti impliniti la nivel sentimental. Ei vor fi plini de romantism iar viata lor de familie va fi foarte buna.

Toamna este sezonul pentru Balanta, perioada in care se simt in elementul lor. In perioada 9-30 septembrie, nativii celui mai iubit semn de aer vor primi vesti bune. Poate fi o promovare la locul de munca sau o noua dragoste care apare in viata lor. Numerele norocoase ale Balantei sunt 10, 17, 82.

Gemenii vor avea succes professional si li se ofera sanse de successin lunile mai si iunie. Din punct de vedere sentimental, 2022 poate fi destul de interesant. Acorda o atentie deosebita in ianuarie si octombrie, ai grija sa nu iti pierzi energia, concentreaza-te pe ceea ce doresti si da-i drumul.

Pestii sunt personae creative, iar aceasta calitate va fi utila in aprilie si mai. Ei isi vor sustine punctul de vedere mai des decat de obicei, ceea ce le va aduce beneficia profesionale. Pestii care sunt singuri au sansa sa inceapa o noua relatie si pot gasi chiar marea lor dragoste. Cei care sunt deja intr-o relatie se vor bucura la maxim de ea in aceasta luna.

In concluzie, horoscopul 2022, anunta o perioada de neuitat plina de transformari uriase pentru toate semnele zodiacale. Chiar daca nu sunteti nascut intr-una din zodiile care au noroc in 2022, asta nu inseamna ca nu veti avea parte de experiente uimitoare!

foto: Depositphotos.com

Data articol: 14/01/2022