Cele mai bune date din 2022 pentru casatorie. Afla ce ZODII fac nunta anul acesta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai bune date din 2022 pentru casatorie. Afla ce ZODII fac nunta anul acesta

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Cele mai bune date din 2022 pentru casatorie. Afla ce ZODII fac nunta anul acesta
Cele mai bune date din 2022 pentru casatorie

Casatoria este unul dintre cei mai importanti pasi din viata unei persoane. Este bine sa faci acest pas numai atunci cand ai gasit persoana potrivita pe care o iubesti cu adevarat si esti sigur ca a venit timpul sa-ti oficializezi relatia de dragoste, in fata familiei si a prietenilor.

Astrologia are un cuvant important de spus, deoarece 2022 este traversat de Jupiter, ale carui influente sunt mai mult decat benefice pentru multe semne. Energia sa pozitiva se concentreaza in principal pe semnele de Pamant si Foc.

Una dintre cele mai dificile parti ale planificarii unei nunti este stabilirea datei in sine, din motive pragmatice, dar si din cauza superstitiilor care spun ca ziua in care te casatoresti influenteaza intreaga casatorie.

Se pare ca in 2022 perioada dintre uanuarie si mai este excelenta pentru nunti. De asemenea, perioada dintre octombrie 28 si decembrie 21.

Luna iunie este cea mai nefavorabila pentru casatorii, neavand nici macar o zi care ar avea o influenta buna asupra casatoriei.

In luna august, se recomanda doar data de 25, urmata de o noua perioada proasta: septembrie si aproape intreaga luna octombrie.

Care sunt zilele norocoase pentru casatorie in 2022?

Februarie: 6, 12, 25

Martie: 9, 14, 26

Aprilie: 7, 14, 17, 21

Mai: 10, 15, 21,

Iunie: 

Iulie: 9,

August: 19

Septembrie: 10

Octombrie: 

Noiembrie: 6, 11, 17, 20

Decembrie: 3, 11, 17, 19

Ce semne zodiacale se casatoresc in 2022?

Pesti

Pentru ca Pestii au trecut printr-o perioada mai tulbure in viata lor sentimentala, este timpul acum, in 2022, ca lucrurile sa se schimbe in bine prin formalizarea relatiei. Este o perioada mai mult decat prospera si fericita pentru tine, pentru ca esti norocos si fericit, iar partenerul tau nu se da inapoi cu surprize si gesturi frumoase. Daca esti singur, vei avea un an plin, vei cunoaste o multime de oameni, dar o singura persoana va fi in masura sa te faca fericit.

Taur

Relatia in care te afli a fost un pic dificila in ultima vreme, dar ai depasit cu success toate obstacolele, iar acum este momentul pentru a sarbatori. In 2022 vei sta in fata altarului, la brat cu omul vietii tale. Vei avea o nunta de vis, unde toti oaspetii se vor distra pe cinste.

Varsator

Extrem de libertina si aventuroasa, femeia Varsator nu suporta responsabilitatile, de aceea a fugit toata viata ei de angajamente. Cu toate acestea, se pare ca sufletul pereche a aparut in viata ta si a schimbat complet modul tau de a vedea lumea. Astfel, anul 2022 este anuntat a fi plin de evenimente importante si unice in viata femeilor Varsator: ele vor fi cerute in casatorie si vor avea o casatorie in curand.

Fericirea se va vedea pe chipul lor si viata lor va fi dedicata unui singur om, deoarece Varsatorul este unul dintre cele mai fidele semne zodiacale.

Concluzii

Vor exista schimbari serioase pentru fiecare semn, dar, desigur, unele vieti vor fi afectate mai mult decat altele. 2022 este un an de schimbare pentru toate semnele zodiacale. Cand vine vorba de iubire, cu totii dorim sa intalnim acea persoana speciala cu care putem petrece restul vietii noastre.

foto: Depositphotos.com

Data articol: 20/01/2022