Cea mai norocoasă zi din septembrie pentru fiecare zodie chinezească - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cea mai norocoasă zi din septembrie pentru fiecare zodie chinezească

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Cea mai norocoasă zi din septembrie pentru fiecare zodie chinezească
Cea mai norocoasă zi din septembrie pentru zodie chinezească
Credit foto: Depositphotos.com

Ne-am întors cu cea mai norocoasă zi a lunii pentru fiecare zodie chinezească pentru septembrie 2023. În primul rând, iată mesajul norocos al lunii pentru toată lumea. Nu puneți toate ouăle în același coș. Universul este pe cale să-ți arunce câteva bile negre, dar le poți eschiva pe cele urâte atâta timp cât rămâi atent și deschizi ochii.

Unii dintre voi trebuie să fie mai conștienți și mai atenți la oamenii din cercul vostru interior. Ei pot spune: „Ține-ți prietenii aproape și pe dușmanii tăi mai aproape.” Din păcate, dacă ai dușmani în cercul tău interior, îți grăbești soarta acum. Norocul nu te poate binecuvânta atunci când îi pui obstacole în mod activ singur.

Nu te baza pe un noroc extraordinar în această lună. Nu va da roade. În schimb, fă partea ta și lasă loc universului să facă magie. Treptat, și în timp, planurile tale se vor realiza și îți vei da seama ce înseamnă cu adevărat să fii norocos.

Câte succese peste noapte rămân de succes după aceea noapte? Unii dintre voi vor beneficia de a sta nemișcați și de a vă permite minții să fie atât de haotică pe cât dorește. După câteva minute, va deveni liniște, se va instala liniștea și ideile vor curge.

Să ne concentrăm pe cea mai norocoasă zi a fiecărei zodii chinezești din septembrie 2023.

Şobolan

Cea mai norocoasă zi: 13 septembrie

Sobolan, norocul tau in romantism si relatii va fi extraordinar luna aceasta. Acesta din urmă include și conexiunile tale spirituale cu cei dragi și cunoscuți. Nu fi surprins dacă o oportunitate sau o știre minunată își găsește drumul spre tine luna aceasta. Ceea ce faci în continuare depinde de tine, dar universul îți deschide căi pe care să mergi. Vei ieși din zona ta de confort?

Unii dintre voi veți beneficia de un ritual de lumânare meditativ luna aceasta pentru a vă îmbunătăți norocul. Veți avea nevoie de o lumânare galbenă sau albă pentru aceasta, care este făcută din ceară de albine pură sau ceară de soia. Apoi, luminează-l într-un spațiu sacru sau într-o zonă de liniște din casa ta, fără nicio dorință în minte. Permite-ți să te conectezi cu flacăra și lasă-ți sufletul să cânte în timp ce stai în pace.

Atenție! Urmează 9 septembrie 2023. Se deschide Poarta Cunoașterii: Semnificația Mistică a Portalului 9/9

Mesaje de La multi ani de Sfanta Maria. SMS-uri si urari de Sfanta Maria

EVENIMENT SPECIAL. Soarele în trigon cu Marele Benefic Jupiter: 7-8 septembrie 2023. Cum să ne bucurăm de energia acestor zile

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 07/09/2023