Shop
Ultimele 100 de articole

Ce zodie ar trebui sa aiba prietenul tau cel mai bun

16 decembrie 2017, , Vizualizări:
intimitate - prietenie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Sagetator

Optimist convins, Sagetatorul are si usoare tendinte spre frivolitate. Libertatea este foarte importanta pentru el si dorinta de a explora il motiveaza si-i da energie. Este un filosof innascut si-i plac provocarile mentale.

Zodie prieten: Capricorn.

Sagetatorul are nevoie de un prieten cu picioarele pe pamant. Optimismul Sagetatorului este temperat de pragmatismul Capricornului. Iar cand Sagetatorul este jos, Capricornul are umarul pregatit.

 

 

Capricorn

Capricornul are abilitati organizatorice incredibile. Fire practica, el isi urmeaza intotdeauna interesul. Este ordonat, cu inclinatii spre pesismism, ordonat si cu un simt al umorului special.

Zodie prieten: Sagetator.

Sagetatorul ii poate asigura Capricornului o viata sociala activa. Capricornul stie ca atunci cand ii este greu se poate intoarce la zambetul carismatic al Sagetatorului.

 

 

Varsator

Varsatorul este inventiv si iese din tipare. Nu ii trebuie foarte multe ca sa fie multumit, dar are nevoie, totusi, de multa socializare. Isi face prieteni cu usurinta carora le este loiali.

Zodie prieten: Taur.

Taurul, cu incapatanarea lui, stie sa-l aduca cu picioarele pe pamant pe visatorul Varsator. Il va incuraja si-i va arata ce este important.

 

 

Pesti

Pestii ar da si camasa de pe ei. Dar bunatatea le poate fi luata drept slabiciune si se poate profita de pe urma lor. Ar trebui sa se bazeze mai mult pe intuitie, caci nu-i insala.

Zodie prieten: Scorpion.

Scorpionul se straduieste tot timpul sa isi atinga obiectivele, ceea ce-l poate motiva si pe Peste sa nu se mai complaca intr-o anumita situatie.

 

Sursa: Spiritscience.net

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.