Shop
Ultimele 100 de articole

Ce spune fluturele lunii tale despre personalitatea ta

05 iulie 2018, , Vizualizări: 4,412
fluturi luna nasterii - sfatulparintilor.ro - What-Your-Birth-Month-Butterfly-Says-About-Your-Personality

Stiai ca in multe culturi fluturii sunt asociati cu sufletul? Aceste creaturi sensibile si frumoase sunt simbolul transformarii profunde a vietii.

 

Iata 12 fluturasi specifici pentru fiecare luna a anului. Vezi care este fluturele lunii in care te-ai nascut si afla ce dezvaluie el despre personalitatea ta.

 

 

Ianuarie

Ai abilitatea de a asculta si de a te concentra pe ce spun oamenii. Esti inconjurat de prieteni, care stiu ca pot veni la tine oricand pentru un sfat sau o vorba buna. Oamenii te admira pentru ca esti pozitiv si optimist.

Iubesti libertatea, independenta si lucrurile frumoase. In momentul in care intri intr-o incapere, aura ta luminoasa ii atrage pe cei prezenti, fara sa-si dea seama.

 

 

Februarie

Ai o personalitate vibranta, captivanta. Ai abilitatea de a fi lider, de a atrage oamenii in jurul tau ca un magnet. Farmecul tau ii cucereste pe toti.

 

 

Martie

Esti un luptator. Nu renunti niciodata. Aceasta este cea mai mare calitate a ta. Dai tot ce este mai bun din tine de fiecare data, indiferent cat de greu iti este.

Esti foarte motivat, cauti mereu pacea si linistea. Ai o intuitie excelenta si crezi mereu in partea buna din orice lucru.

 

 

Aprilie

Esti o persoana sensibila si iubitoare. Pui accent pe lucrurile mici, care conteaza mai mult in viata. Esti o persoana pozitiva, impaciutoare. Iti doresti ca lumea sa fie un loc cald si iubitor, fara conflicte.

 

 

Mai

Oamenii te iubesc pentru personalitatea ta uimitoare. Nu iti place sa te prefaci. Esti ceea ce esti si nu te feresti sa arati acest lucru. Oamenii te pot considera rece, insa atunci cand ajung sa te cunoasca mai bine, iti dau seama cat esti de prietenos si iubitor. Ai un simt practic foarte dezvoltat si esti dragastos cu familia si prietenii.

 

 

Iunie

Certurile si conflictele nu sunt pentru tine. Incerci sa le eviti pe cat de mult poti. Esti o persoana iubitoare, calda, care incearca sa faca lumea un loc mai bun. Daca ar trebui sa fii descrie intr-un singur cuvant – acel cuvant ar fi, fara doar si poate “Minunat”.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu