Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie
cei mai periculosi soferi

Comportamentul nostru la volan este direct legat de zodia in care ne-am nascut. Se pare ca Leii sunt cei mai buni soferi si Balantele sunt cele mai neexperimentate.

V-am pregatit o diagrama interesanta cu semne zodiacale in functie de inclinatia lor la condus, analizand rezultatele unei compani canadiene care se ocupa cu siguranta auto.

Expertii de la InsuranceHotline au efectuat un studiu pe baza datelor de la mai mult de 100 de mii de clienti in ultimii 6 ani. Rezultatele sondajului arata regularitati interesante in modul diferitelor semne zodiacale.

Cei mai periculosi soferi sunt Balantele.

Cei mai blanzi si atenti reprezentati ai zodiacului sunt cei mai periculosi soferi, din cauza volatilitatii lor, incertitudinii si distragerii atentiei. Cand are nevoie sa actioneze rapid, Balantele se panicheaza. Mai mult decat atat, conduce indisciplinat, scrie bewoman.ro

Varsatorii ocupa locul imediat dupa Balante in clasamentul nostru pentru soferi nesiguri. Ei nu respecta regulile de circulatie si neaga vina atunci cand au provocat accidente. Le lipseste orice disciplina si responsabilitate.

In mod natural, Berbecii sunt, de asemenea, in partea de sus a listei, din cauza temperamentului lor salbatic si fara pic de rabdare. In general, ei sunt soferi buni, dar cred ca viata este mereu o competitie. Mai mult decat atat, au in mod constant dorinta sa dovedesaca ca sunt cei mai rapizi si curajosi, dar acest lucru poate fii uneori fatal.

Punem Pestii pe al patrulea loc, deoarece ei sunt melancolici, distrasi și cu capul in nori. Reactiile lor nu sunt cele mai rapide. In multe cazuri, nu sunt de acord cu ceea ce se intampla pe drum, ca si cum ar fi protejati de Dumnezeu. Conduc totusi binisor, dar nu au abilitati dobandite pentru reactii rapide in situatii critice.

Citeste si: Scoala de soferi 2021: Ce capcane sa eviti. Care sunt documentele de care ai nevoie

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 03/08/2021