Arhanghelii si zodiile: Care este arhanghelul pazitor al zodiei tale? Cum te ajuta arhanghelii zodiilor? - Pagina 2 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Arhanghelii si zodiile: Care este arhanghelul pazitor al zodiei tale? Cum te ajuta arhanghelii zodiilor?

arhanghelul pazitor al zodiei - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - miami-967985_1920

LEU – Arhanghelul Raziel: Raziel, arhangelul celor ce stau in lumina reflectoarelor

Cu totii stim ca Leul iubeste lumina reflectoarelor. Si chiar si reginele dramelor merita un Arhanghel de partea lor ca sa fie asa. Faceti cunostinta, asadar, cu Raziel care ofera Leului toata flacara si energia de omul spectacol dupa care el tanjeste. Raziel este un mare arhanghel care aduce echilibru in viata oricarui Lue. Raziel spune ca este in regula sa iti doresti sa fii pe scena si in lumina reflectoarelor, doar sa nu fii un cersetor de atentie.

Asadar, cu Raziel de partea ta, fie ca esti Leu sau nu, vei gasi un echilibru. Cu alte cuvinte, Raziel te ajuta sa ai propriile tale spectacole de viata insa fara sa fii macinat de egoul tau. Fobiile si relatiile sunt alte zone peste care stapaneste Raziel. Indiferent ce zodie esti, cheama-l pe Raziel sa te ajute sa iti depasesti fricile precum un leu sau sa iti lucrezi unele probleme de relatie. Increderea este super-puterea pe care o ofera Raziel, deci nu te teme sa o ceri !

Ce trebuie sa stii despre arhangheli si cum sa te conectezi cu ei

MESAJUL SAPTAMANAL de la ARHANGHELI pentru ZODII

FECIOARA – Arhanghelul Metatron : Metatron face ca energia negativa sa se disipe in aer.

Daca este un singur lucru pe care Fecioarele il urasc, aceea este drama. Energia negativa cu adevarat doboara o Fecioara. Asadar, daca ai parte de multa asemenea energie in preajma, cheama si tu arhanghelul protector al Fecioarelor, anume pe Metatron, magicianul in fata dramei si negativitatii, care ridica bagheta sa magica si face minuni cu ea. Uneori noi ne cream singuri aceasta energie negativa.

Metatron te poate ajuta sa te eliberezi si de aceasta, orice zodie ai fi. In acelasi timp, daca simti ca tu esti cel ce creaza confruntari, o mica “discutie” cu Metatron te face sa pui la culcare toate acele anxietati. Abilitatile analitice si vindecaera sunt la indemana cand lucrezi cu Metatron sa iti curete capul si energia negativa. Poti chiar apela la el pentru ghidare in situatii dificile sau sa iti dea o crestere de incredere in tine cand ai una din acele zile critice. Cu totii le avem. Fecioara este zodia care isi face cele mai multe griji. Lasa pe Metatron sa te ajute, fie ca esti Fecioara, fie ca ai si tu asemenea zile ca ea.

Ce trebuie sa stii despre arhangheli si cum sa te conectezi cu ei

MESAJUL SAPTAMANAL de la ARHANGHELI pentru ZODII

BALANTA – Arhanghelul Jophiel: Jophiel, ingerul Feng Shui-ului.

Cu totii avem putina dezordine in vietile noastre, fie ca este vorba de dezordine fizica fie ca e vorba de gunoi emotional. Balanta nu poate suporta dezordinea si gasirea armoniei atat in mediul exterior cat si in propria persoana este critica pentru succesul Balantei. Asadar, Balanta are ajutorul lui Arhanghelul Jophiel pentru asta, arhanghelul ce se ocupa, printre altele, si de Feng Shuiul emotional si fizic.

Jophiel are abilitati excelente sa curete orice tip de dezordine sau gunoi si sa ajute Balanta sa isi gaseasca echilibrul vital ei. Jophiel te ajuta sa te uiti dincolo de toata acea dezordine si sa vezi frumusetea care este acolo, in spate. Cei ce suferiti de probleme de respect de sine puteti sa chemati pe Jophiel. Esti un om frumos iar Jophiel vrea sa te ajute sa descoperi asta. Pentru ca Jophiel coordoneaza Balanta iar Balanta este despre relatii armonioase, Jophiel te poate ajuta sa echilibrezi lucruri si din acest domeniu, daca ai parte de conflicte.

Ce trebuie sa stii despre arhangheli si cum sa te conectezi cu ei

MESAJUL SAPTAMANAL de la ARHANGHELI pentru ZODII

SCORPION – Arhanghelul Jeremiel : Jeremiel spune NU pentru paranoia.

Ca un semn zodiacal fix de apa, Scorpionul este cunoscut ca este atat obsedat de varii teme cat si paranoic. Nu exista zodie mai paranoica precum Scorpionul. El simte tot ce se intampla in jurul sau si de obicei crede ca orice sentiment negativ pe care il experimenteaza este despre el. Uneori este, insa de cele mai multe ori nu este. Tocmai de aceea, Scorpionul il are alaturi pe Arhanghelul Jeremiel ca sa il ajute sa vada ambele fete ale aceleiasi monezi cand vine vorba de misterele vietii.

Ai problema ca ai pica pe cineva ? Jeremiel te poate ajuta. Si Jeremiel te ajuta sa dizolvi acele paranoie care nu se bazeaza pe nimic real. In acelasi timp, daca treci printr-o criza sau un fel de revizuire a vietii, Jeremiel te ajuta sa gasesti raspunsurile. Nu trebuie sa fii Scorpion ca sa primesti ajutorul sau. Jeremiel te ajuta sa intri in psihicul tau profund daca ai aceasta nevoie.

Ce trebuie sa stii despre arhangheli si cum sa te conectezi cu ei

MESAJUL SAPTAMANAL de la ARHANGHELI pentru ZODII

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 12/01/2021