Shop
Ultimele 100 de articole

Află ce-ţi spun stelele: Horoscopul lunii iulie

02 iulie 2012, , Vizualizări: 9,993
sfatulparintilor.ro-Află ce-ţi spun stelele: Horoscopul lunii iulie

Iată ce ne rezervă astrele pentru luna iunie 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate şi transformare personală al dr. Nicoleta Svârlefus –  astrolog şi life coach – şi partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informaţii despre fiecare zodie, dar şi horoscopul pentru ziua de azi, luni, 2 iulie, găsiţi pe www.astrocafe.ro.

 

Berbec
În prima parte a lunii, astrele îţi recomandă să te ocupi atent de casă şi membrii familiei. Asta deoarece Soarele iti trimite raze benefice în acest sens, susţinându-te din toate punctele de vedere. Axa familie-carieră profesională este foarte accentuată, pentru că momentele de Luna plină şi de Lună nouă vor aduce noutăţi şi schimbări. Astfel, în seara zilei de 3 iulie se formează aspectul de Lună plină în semnul Capricornului, oferindu-ţi avertismente legate de poziţia ta socială şi imaginea publică. Este posibilă o turnură importantă în acest sens. Un fel de final de capitol se conturează vizavi de carieră şi de relaţii cu şefi sau cu persoane cu autoritate. Se recomandă prudenţă, discreţie şi evitarea deciziilor pripite. Din 15 iulie, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi îţi va aduce aminte de situaţii şi subiecte rămase nerezolvate cu persoana iubită sau cu copiii. Dialogurile vor fi foarte importante până la finalul lunii. Pe 19 iulie se formează aspectul de Lună nouă în semnul Racului, creându-ţi efecte în planul casnic şi familial. Poţi achiziţiona obiecte pentru casă, îţi poţi îmbunătăţi spaţiul de locuit sau chiar poţi trasa planuri de a-ţi schimba casa. Relaţiile cu membrii familiei se vor îmbunătăţi, dar depinde de tine să îţi menţii atitudinea pozitivă faţă de aceştia şi problemele lor. Din 22 iulie, Soarele se va instala în semnul Leului, aducându-ţi chef de aventuri, distracţii şi poate o iubire nouă. Dacă eşti deja implicat într-o relaţie amoroasă, aceasta se va revigora. Relaţiile parteneriale sau de afaceri vor începe să fie destul de dificile, pentru că Marte se va instala în Balanţă. Sunt posibile rupturi de contracte, încurcături în documente sau întârzieri ale unor acţiuni comune cu alţii. Veghează în permanenţă asupra sănătăţii întregului organism!

 

Taur
Luna plină din seara zilei de 3 iulie, ce se va forma în semnul Capricornului, îţi aduce veşti importante legate de străinătate. Ori eşti nevoit să călătoreşti în diverse scopuri, ori se întrezăreşte o discuţie importantă cu cineva aflat departe de ţară. O altă ipostază poate fi legată de studii, cercetări şi documentare pentru un curs universitar sau de lungă durată. Primele zile ale lunii sunt favorabile susţinerii examenelor, probelor sau interviurilor specifice domeniului profesional. Primeşti susţinerea Soarelui în ceea ce priveşte procesele de învăţare, dar până pe 14 iulie, pentru că după această dată Mercur, planeta mentalului, va intra în mişcare aparent retrogradă şi va fi ceva mai dificil să înveţi sau să faci faţă şcolii în general. Din 22 iulie, Soarele va păşi în semnul Leului, luminându-ţi relaţiile cu familia. Începe o perioadă bună pentru reamenajări interioare, curăţenii generale sau chiar poţi face planuri de a cumpăra o casă, un teren sau diverse bunuri necesare spaţiului de locuit. Până pe 14 iulie poţi tranzacţiona cu succes, însă după această dată ar fi bine să te abţii şi să revii asupra cumpărăturilor sau vânzărilor de orice fel, abia luna viitoare. În preajma datei de 19 iulie se formează aspectul de Lună nouă în semnul Racului şi îţi poate aduce revigorări în relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi. Unele persoane se vor îndepărta de tine, dar se face loc pentru altele noi. Sau, aflarea unor informaţii importante legate de cineva drag îţi va modifica atitudinea şi relaţionarea cu acea persoană. Fii prudent şi reţine că mentalul cotidian este destul de bulversat şi confuz în a doua jumătate a lunii. Sănătatea va suferi fluctuaţii majore, datorită intrării planetei Marte în semnul Balanţei. Atenţie la relaţiile colegiale, pentru că se anunţă multă forfotă în sfera muncii.

 

Gemeni
Capitolul financiar este în prim-planul atenţiei pe tot parcursul lunii. În preajma datei de 3 iulie se formează aspectul de Lună plină în semnul Capricornului, aducându-ţi un final de capitol vizavi de banii şi bunurile altora. Se vor repune în discuţie aspecte legate de datorii, credite, împrumuturi, partaje sau moşteniri. De fapt viaţa te provoacă să îţi schimbi atitudinea şi percepţia faţă de banii şi bunurile altora. Este foarte posibil să nu mai primeşti ajutor de la alţii, de aceea pregăteşte-te ca de acum încolo să stai mai mult pe picioarele tale. Până pe 22 iulie, Soarele îţi poate aduce noroc la banii câştigaţi din activitatea desfăşurată la un loc de muncă. Sau, condiţiile de lucru se pot îmbunătăţi substanţial. După 14 iulie, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi îţi va aduce în atenţie relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi. Se vor relua discuţii pe teme mai vechi, teme rămase nefinalizate sau neînţelese. Oricum, a doua jumătate a lunii este favorabilă lămuririlor şi îmbunătăţirilor relaţiilor cu cei apropiaţi. Însă evită deciziile pripite, promisiunile şi concluziile. Subiectivismul este la cota înalte. În preajma datei de 19 iulie se formează aspectul de Lună nouă în semnul Racului, aducându-ţi o nouă posibilitate de a câştiga bani. Pe de altă parte poţi primi un cadou deosebit sau o sumă importantă de bani. Fii foarte atent la starea ta de spirit, deoarece energia vitală este destul de fluctuantă. Marte se va instala în semnul Balanţei şi îţi poate aduce neplăceri în relaţiile sentimentale şi cele cu copiii. Se pot accentua conflicte mai vechi, existând riscul despărţirilor irevocabile. Mai bine ţi-ai consuma surplusul de energie într-un hobby.

 

Rac
Tu eşti vedeta zodiacului în această lună, deoarece pe de o parte aspectele de Lună plină şi Lună nouă vizează axa Capricorn-Rac, iar pe de altă parte Soarele este în semnul tău până pe 22 iulie. Astfel, în ziua de 3 iulie se formează Luna plină în Capricorn, aspect ce îţi aduce un final de capitol partenerial. Sunt posibile despărţiri de un partener de viaţă, rupturi de colaborări sau finalul unui proiect. De fapt ce se petrece acum este înspre folosul tău, aşa încât lasă-te purtat de evenimente, fii prezent şi lasă trecutul să se ducă. Te aşteaptă oameni şi colaborări noi. Soarele îţi conferă strălucire, forţă vitală, posibilitatea de a te însănătoşi şi de a fi un far pentru ceilalţi. După 22 ale lunii se întrezăreasc câştiguri financiare obţinute din activitatea desfăşurată la un loc de muncă, deoarece Soarele se va muta în Leu. Fii prudent şi chibzuit la bani, pentru că Mercur, aflat tot în Leu, va intra în mişcare aparent retrogradă după 15 ale lunii, fiind posibil să cheltuieşti aiurea sau să faci investiţii proaste. Cumpărăturile mari, tranzacţiile financiare sau împrumuturile, lasă-le pentru luna viitoare. Marte se mută în semnul Balanţei şi îţi va da ghes să te muţi, să faci reparaţii capitale în spaţiul de locuit, dar şi o mare tendinţă de a riposta la tot ce vine de la membrii familiei. Bine ar fi să îi asculţi şi pe cei din jurul tău, mai ales când este vorba despre casă, loc natal, părinţi, patrimoniu. Pe 19 iulie se formează aspectul de Lună nouă în semnul tău, fiind un prilej minunat de a începe o nouă etapă de viaţă din toate punctele de vedere. Recomandate sunt dietele sezoniere, schimbarea garderobei, participarea la cursuri de dezvoltare personală şi relaţională.

 

Leu
Munca, îndatoririle profesionale, colegii de muncă, dar şi sănătatea sunt subiectele fierbinţi ale acestei luni. Pe 3 iulie se formează aspectul de Lună plină în semnul Capricornului, aducându-ţi multe răsturnări de situaţie la serviciu. Practic se încheie o etapă, însă poate fi vorba şi de concediul estival. Totuşi, la reînceperea lucrului te vei raporta altfel la capitolul muncă şi implicaţiile ei. Atenţie că pot fi semnale în sensul pierderii locului de muncă sau al schimbării condiţiilor de muncă. Sănătatea este destul de afectată în intervalele 2 – 4 şi 18 – 20 iulie, mai ales pe sistemul osos şi aparat digestiv, în speţă stomacul. Ţine diete, evită expunerile la Soare sau la căldură excesivă şi odihneşte-te mai mult. Pe de altă parte duşmanii ascunşi îţi pot crea neplăceri. Atât la serviciu, cât şi în anturajul apropiat. Din 22 iulie, Soarele se va instala în semnul tău, revenindu-ţi forţa vitală şi pofta de a te implica în toate. Atenţie că planeta Mercur, aflată în semnul tău zodiacal, după 15 ale lunii va intra în mişcare aparent retrogradă, afectându-ţi gândirea şi comunicarea. Bine ar fi ca în a doua parte a lunii să exersezi din plin lecţia tăcerii şi a vorbitului strict, direct şi la obiect. Marte se instalează în Balanţă şi îţi va propune să călătoreşti, în special pe distanţe scurte. Prudenţă la drum, pentru că tendinţa şi dorinţa de a mări viteza, indiferent de mijlocul de locomoţie, va fi accentuată. Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi vor deveni conflictuale şi oricând se pot produce despărţiri definitive. Pe 19 iulie se formează aspectul de Lună nouă în semnul Racului, solicitându-ţi mentalul profund. Astfel pot apărea revelaţii, vise şi viziuni premonitorii legate de evenimentele şi oamenii din trecut.

 

Fecioara
Relaţiile sentimentale şi cele de prietenie vor fi supuse schimbărilor în această lună. În preajma datei de 3 iulie se va forma aspectul de Lună plină în semnul Capricornului şi îţi va aduce un final de relaţie sentimentală sau oricum o schimbare majoră vizavi de iubire. Pentru unii nativi vor intra în discuţie relaţiile cu copiii, în sensul că ori copiii au crescut şi vor să fie independenţi, ori îşi vor susţine punctele de vedere legate de viitorul lor într-un mod drastic şi radical. Recomandabil este să laşi critica deoparte şi să permiţi celor din jur să îşi urmeze visele. Capitolul financiar primeşte influxurile planetei Marte ce va păşi în semnul Balanţei. Asta înseamnă că pe lângă faptul că în ultimii ani au fost restricţii majore la acest capitol, acum dorinţa de a cheltui sau de a te implica în afaceri şi investiţii va fi la cote înalte. Îţi vor veni bani, dar pe de altă parte îi vei cheltui repede. Soarele îţi luminează relaţiile cu prietenii şi până pe 22 ale lunii ai parte de întâlniri şi dialoguri agreabile. În preajma datei de 19 iulie se formează aspectul de Lună nouă în semnul Racului şi îţi poate aduce alături oameni noi. Poate fi vorba de un prieten deosebit sau un protector. De reţinut că mentalul este răscolit în a doua parte a lunii, deoarece Mercur, aflat în semnul Leului va intra în mişcare aparent retrogradă. Soarele va veni şi el în Leu după 22 iulie, aducându-ţi un plus de linişte mentală. Se pot accentua sau relua unele afecţiuni legate de inimă şi sistemul circulator. Ultimele zile ale lunii te va predispune la consultaţii, analize medicale sau intervenţii chirurgicale. Atenţie că duşmanii acunşi încep să îşi facă de cap după 22 iulie!

 

Balanta
Casa, familia, legăturile cu trecutul, dar şi cariera profesională sunt în vizorul astrelor pe tot parcursul acestei luni. Astfel, în preajma datei de 3 iulie se formează aspectul de Lună plină în semnul Capricornului şi îţi va crea efecte în relaţiile familiale. S-ar putea să fie vorba de situaţii mai vechi, neînţelegeri sau nelămuriri vizavi de patrimoniul familial, de situaţia materială sau starea de sănătate a unor rude, iar acum toate acestea să se rezolve sau să dispară pur şi simplu. Pentru alţii se poate pune problema schimbării locuinţei, amenajării sau reparaţiilor. Soarele îţi susţine relaţiile sociale, în speţă pe cele cu şefii sau cu persoanele cu autoritate. Până pe 22 iulie îţi poţi consolida poziţia socială sau îmbunătăţi imaginea publică. După această dată, Soarele se va muta în semnul Leului şi îţi va crea culoare favorabile spre prieteni şi protectori. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia vor fi la ordinea zilei, iar sfaturile şi soluţiile oferite de aceştia îţi vor fi de folos. Mercur, planeta comunicării, aflată tot în semnul Leului, va intra în mişcare aparent retrogradă după 15 iulie, readucându-ţi aminte de teme sau situaţii legate de prieteni ce nu s-au înţeles şi lămurit pe deplin mai de mult. A doua parte a lunii este bună pentru a-ţi pune la punct toate relaţiile. Dar evită deciziile majore, judecăţile prea aspre sau dialogurile lungi. Gândeşte-te bine înainte de a emite concluzii, promisiuni sau doleanţe. Pot fi interpretate eronat. Pe 19 iulie se formează aspectul de Lună nouă în semnul Racului, creându-ţi efecte în zona carierei profesionale. Se anunţă o nouă etapă, în care poţi avea responsabilităţi noi, o imagine mai bună în ochii celorlalţi sau chiar un post de conducere.

 

Scorpion
Călătoriile, relaţiile cu străinătatea, şcoala sunt domeniile principale atinse de astre pe parcursul acestei luni. În ziua de 3 iulie se formează aspectul de Lună plină în semnul Capricornului, marcându-ţi relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi. Unele relaţii se pot încheia definitiv sau se vor reaşeza pe alte baze. Pentru cei implicaţi în diverse forme de şcolarizare se anunţă finalizarea unor etape importante de învăţare prin examene sau probe. Succesul sau insuccesul şcolar priveşte-le atent ca pe experienţe de viaţă, de care pe viitor va trebui ţinut cont. S-ar putea să fii nevoit să reiei învăţarea unor subiecte ce nu au fost parcurse corect undeva, cândva, subiecte necesare dezvoltării personale sau profesionale. În preajma datei de 19 iulie se formează aspectul de Lună nouă în semnul Racului, aducându-ţi veşti din străinătate. Până pe 22 iulie, Soarele îţi este aliat de nădejde în privinţa relaţiilor cu străinătatea şi asimilarea informaţiilor noi. După această dată, astrul zilei se va muta în Leu, ajutându-te în relaţiile cu şefii şi în consolidarea situaţiei sociale. Totuşi planeta Mercur, aflată în Leu, va intra în mişcare aparent retrogradă la jumătatea lunii, umbrindu-ţi astfel gândirea şi comunicarea. De evitat discursurile publice, semnarea documentelor importante şi luarea deciziilor majore. Marte se va instala în semnul Balanţei, aducându-ţi aminte de afecţiunile sistemului uro-genital şi cap. Unele probleme de sănătate se vor accentua, de aceea consultaţiile şi analizele medicale regulate ar fi de bun augur. Pe de altă parte se întrezăreşte agitaţie în sfera muncii. Atenţie că duşmanii ascunşi sunt foarte puternici pe tot parcursul lunii! Pot apărea neplăceri şi situaţii controversate la serviciu, aşa încât bine ar fi să îţi iei concediu, să eviţă provocările celorlalţi şi să fii cât mai discret din toate punctele de vedere.

 

Sagetator
Banii şi bunurile materiale vor fi în atenţia ta luna aceasta. În preajma datei de 3 iulie, datorită formării aspectului de Lună plină în semnul Capricornului, se poate finaliza o activitate, un proiect în care ai fost implicat şi care îţi aducea bani. Sau, la serviciu se anunţă restricţionări, atât din punctul de vedere al banilor, cât şi al activităţilor. Provocarea momentului constă în a-ţi schimba raporturile cu munca, banii şi valorile în general. Marte se va instala în sectorul prietenilor, semnul Balanţei, aducând-ţi conflicte şi rupturi definitive. Fii prudent şi evită reacţiile bruşte. Protectorii se vor distanţa în această perioadă, aşa încât va trebui să te bazezi mai mult pe forţele tale. Pe 19 iulie se formează aspectul de Lună nouă în semnul Racului şi îţi va deschide culoare de câştig material prin intermediul altora. Temperanţa şi discernământul foloseşte-le din plin. Până pe 22 ale lunii, Soarele îţi trimite raze benefice în zona banilor şi bunurilor altora. Sunt posibile cadouri în bani sau bunuri, dar pe undeva ce primeşti acum va trebui să înapoiezi la un moment dat. Sau acum primeşti ce ţi se cuvenea dintr-o colaborare mai veche. Se recomandă multă atenţie la documentele financiare, întrucât Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă în semnul Leului şi predispune la erori, decizii pripite şi promisiuni fără acoperire. Energia vitală va fluctua destul de mult, iar stările tale de spirit la fel. Dozează-ţi eforturile, evită implicarea în treburile celorlalţi şi odihneşte-te mai mult. După 22 iulie, când Soarele se va muta în Leu, se anunţă o perioadă bună de a relaţiona cu cei aflaţi departe de ţară sau de a călători.

 

Capricorn
Începutul lunii este marcat pentru tine de aspectul de Lună plină ce se formează în semnul tău zodiacal în data de 3 iulie. Este un bun prilej de a începe o nouă etapă de viaţă, renunţând la tiparele comportamentale vechi care nu îţi mai sunt de folos. Raporturile tale cu cei din jur se vor schimba, în sensul că vei deveni mai atent la ceea ce laşi să se vadă din personalitatea ta. Atenţie că starea de spirit este la cote joase şi de aici poţi isca uşor neplăceri celorlalţi. Urmează o dietă, stai de vorbă cu prietenii sau mergi la cursuri de dezvoltare personală. Până pe 22 ale lunii Soarele, aflat în zona relaţiilor parteneriale, îţi poate aduce situaţii agreabile din partea partenerului de viaţă sau succes în colaborări. Însă depinde de tine cum primeşti şi priveşti toate aceste lucruri. Atenţie în preajma datei de 19 iulie, deoarece Luna nouă din semnul Racului îţi poate aduce răsturnări de situaţie şi informaţii noi cu privire la partenerul de viaţă sau de afaceri, ori legat de parteneriate şi colaborări. După 22 iulie Soarele se va instala în semnul Leului şi îţi poate oferi noroc la banii şi bunurile altora. Dar fii prudent pentru că Mercur, aflat tot în Leu, va intra în mişcare aparent retrogradă la mijlocul lunii, existând posibilitatea apariţiei neplăcerilor financiare. De evitat semnarea documentelor, împrumuturile sau întârzierea achitării datoriilor. Pentru alţii se vor readuce în prim-planul vieţii cotidiene moştenirile sau partajele. Domeniul profesional va primi impulsurile planetei Marte ce se instalează în această lună în Balanţă. Vei fi tentat să munceşti mai mult, pentru a demonstra şefilor că eşti devotat serviciului. Atenţie că relaţiile cu autorităţile sunt tensionate şi se poate ajunge la conflicte greu de controlat şi remediat. Rezumă-te doar la îndatoririle tale!

 

Varsator
Discreţia şi tendinţa de izolare sunt atributele primelor zile ale lunii. Luna plină formată pe 3 iulie în Capricorn te va ajuta să faci o analiză atentă a evenimentelor şi oamenilor din viaţa ta. Sunt momente bune de a-ţi creiona alte planuri de viaţă şi de a-ţi modifica atitudinea faţă de tot ce te înconjoară. Unele afecţiuni legate de sistemul osos şi aparatul digestiv se pot accentua în intervalele 1 – 3 şi 18 – 20 iulie. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil în zilele menţionate, pentru că se pot produce uşor erori de diagnostic şi tratament. Până pe 22 iulie la serviciu se pare că ai multe şi mărunte de făcut, dar plata aferentă lasă mult de dorit. În preajma datei de 19 iulie, când se formează aspectul de Lună nouă în semnul Racului, pot apărea schimbări importante în sfera muncii. Ori îţi găseşti un loc de muncă mai bun, ori primeşti îndatoriri noi la cel existent, ori tu îţi schimbi raporturile cu tot ce presupune munca. Atenţie că relaţiile colegiale sunt tensionate şi pot izbucni conflicte ce mocnesc de mult. După 22 ale lunii, astrul zilei se va instala în semnul Leului şi îţi va lumina sectorul relaţiilor parteneriale. Dar, tot în această zonă se află şi Mercur în mişcare aparent retrogradă de la mijlocul lunii. Asta înseamnă că dialogurile sunt distorsionate. Se vor readuce în discuţie teme mai veche ce nu au fost soluţionate la timp. Nu se recomandă implicarea în colaborări noi. Marte va intra în Balanţă, aducându-ţi cheful şi posibilitatea de a călători peste mări şi ţări. Fii prudent la drum şi pleacă numai dacă este absolut necesar şi după ce ai verificat atent toate detaliile.

 

Pesti

Astrele te sfătuiesc să fii atent în această lună la prieteni, la relaţiile sentimentale şi la cele cu copiii. În privinţa prietenilor, aspectul de Lună plină ce se formează în ziua de 3 iulie în semnul Capricornului îţi poate scoate la iveală informaţii neplăcute. Recomandabil este să faci o curăţenie drastică printre apropiaţi şi să renunţi la persoanele care îţi pun beţe în roate. Soarele aflat în Rac până pe 22 iulie îţi dă chef de distracţii şi aventuri, însă îţi activează mult şi creativitatea. Sunt momente bune pentru dezvoltarea unui hobby. În preajma datei de 19 iulie se formează aspectul de Lună nouă tot în Rac şi îţi poate da revelaţii despre persoana iubită sau cel puţin te ajută să vezi cu alţi ochi iubirea şi implicaţiile ei. Pentru unii nativi va fi vorba despre copii: pot deveni părinţi sau încep să se gândească serios la posibilitatea de a avea copii. După 22 ale lunii, Soarele se mută în semnul Leului şi odată cu aceasta eforturile tale se vor îndrepta către serviciu. Rutina zilnică va fi animată mult. Bine ar fi să îţi dozezi eforturile şi să te ocupi doar de treburile şi îndatoririle tale. Atenţie că organismul este foarte solicitat şi de aici sănătatea sa va deveni precară. Vizate sunt inima şi sistemul circulator. Consultaţiile şi analizele medicale sunt favorizate şi bine ar fi să le dai curs. Marte se mută în Balanţă şi îţi accentuează capitolul financiar, în speţă este vorba despre banii şi bunurile altora. Fii prudent la cheltuieli, achită-ţi datoriile şi evită asocierile în afaceri sau împrumuturile.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu