Află ce-ţi spun stelele: Horoscopul lunii august - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Află ce-ţi spun stelele: Horoscopul lunii august

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Află ce-ţi spun stelele: Horoscopul lunii august

Iată ce ne rezervă astrele pentru luna august 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate şi transformare personală al dr. Nicoleta Svârlefus –  astrolog şi life coach – şi partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informaţii despre fiecare zodie, dar şi horoscopul pentru ziua de azi, miercuri, 1 august, găsiţi pe www.astrocafe.ro.

 

Berbec
Evenimentele principale ale lunii roiesc în jurul relaţiilor sentimentale, al copiilor şi al prietenilor. Este foarte posibil un final de capitol relaţional. De unii oameni consideraţi până acum prieteni sau protectori te vei despărţi definitiv. Până pe 7 august nu pune bază pe ce se discută sau pe ce se promite în acest interval. După această dată Venus se va muta în Rac, trimiţându-ţi raze minunate în relaţiile familiale. Începe o perioadă bună de a-ţi înfrumuseţa spaţiul locativ, de a cumpăra obiecte decorative sau, funcţie de caz, îţi poţi reamenaja cu succes grădina. Gândirea şi comunicarea se îmbunătăţesc, aşa încât va fi o adevărată plăcere să dialoghezi cu cei din jur. Pe 17 august se formează aspectul de Lună nouă în semnul Leului, aspect ce te va ajuta la revigorarea unei relaţii sentimentale sau unei relaţii cu copiii. Cheful de distracţii şi aventuri va fi la cote înalte, însă recomandabil este să ţii cont şi de starea sau doleanţele celor din jur. Până pe 23 ale lunii, se întrezăresc tensiuni în planul relaţiilor parteneriale. Pot reveni în atenţie colaborări dificile, neprofitabile sau o relaţie delicată cu un partener de viaţă. După 23 august se accentuează capitolul financiar. Banii şi bunurile comune cu alţii, în special cu partenerul de viaţă, vor fi motive de controverse, poate chiar pe alocuri de conflicte de durată. Evită cheltuielile nefondate şi investiţiile de orice fel. În ultimele zile ale lunii oboseala îşi va spune cuvântul, aşa încât planifică-ţi o mică vacanţă.

 

Taur
În domeniul profesional, luna aceasta se încheie o etapă. Tensiunile dispar, iar tu îţi vei orienta mai mult eforturile către familie şi casă. La serviciu, până pe 23 august vor mai predomina conflictele vechi, bârfele şi jocurile de culise. Fii prudent, întrucât nu beneficiezi nici de susţinerea şefilor şi nici de cea a protectorilor sau prietenilor. La capitolul financiar, veniturile din munca proprie sunt diminuate, iar beneficiile de la alţii se vor lăsa aşteptate. Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi vor deveni agreabile şi foarte interesante. Este posibil ca prin intermediul acestor persoane să pleci în excursii de agrement sau chiar dacă eşti nevoit să pleci în scop profesional, o vei face cu plăcere, alături de oameni deosebiţi. Pentru alţii se va pune problema reluării unor secvenţe de învăţare, a unor cursuri sau forme de examinare. Totuşi poţi avea succes, însă după 8 ale lunii. În plan familial, lucrurile se desfăşoară plăcut, comunicarea cu membrii familiei se va îmbunătăţi vizibil şi se va putea cădea la pace pe orice subiect. Luna august este favorabilă curăţeniilor generale, reamenajării spaţiului locativ, dar şi schimbării locuinţei sau achiziţionării unor obiecte decorative. Din 22 august, Soarele se va muta în sectorul relaţiilor sentimentale şi al relaţiilor cu copiii. Va fi o perioadă cu multe suişuri şi coborâşuri la capitolul iubire, însă provocarea momentului constă în a găsi un echilibru între nevoile tale sufleteşti şi ceea ce primeşti de la cei apropiaţi. După 23 august, relaţiile parteneriale devin conflictuale. Cu Marte în zona colaborărilor şi parteneriatelor se pot rupe foarte uşor contracte, colaborări sau o relaţie mai veche cu un partener de viaţă. Se pare că eşti dornic de aventuri sezoniere şi mai puţin de relaţii cu angajamente semnate. Fii prudent, deoarece poţi strica relaţii bune pe care le-ai construit cu greu în ultimii ani.

 

Gemeni
Pentru tine, astrele recomandă ca în această lună să fii atent la rude şi prieteni. Procesele mentale sunt distorsionate până pe 8 august, astfel încât menţine tăcerea, evită promisiunile şi explicaţiile acţiunilor tale. După această dată, gândirea şi comunicarea se vor îmbunătăţi substanţial şi va fi o adevărată plăcere să fii ascultat sau să dai sfaturi altora. Relaţiile cu cei apropiaţi vor cunoaşte revigorări. Unele persoane din anturajul tău imediat vor dispărea din centrul atenţiei, însă vor apărea alţi oameni, dornici să ţi se alăture şi să îţi câştige încrederea. Pe de altă parte este posibil să îţi îndrepţi atenţia şi către laturile spirituale ale vieţii. În acest sens îţi vor fi favorizate vizionarea filmelor deosebite, lecturarea cărţilor de spiritualitate sau întâlnirile cu oameni ce au o viziune diferită de a ta vizavi de viaţă şi provocările ei. Din 7 august, veniturile obţinute din activitatea desfăşurată la un loc de muncă se vor îmbunătăţi sau vei primi cadouri ori mici atenţii de la cei dragi, care îţi vor încânta sufletul. Din 22 august, Soarele îţi va trimite raze în sectorul casei şi al familiei. Începe o perioadă favorabilă reamenajărilor interioare şi dialogurile plăcute cu membrii familiei. Relaţiile sentimentale se menţin tensionate şi chiar până pe 23 ale lunii, o relaţie mai veche se poate rupe definitiv. După această dată, Marte se va muta în semnul Scorpionului, activându-ţi relaţiile colegiale şi amplificând conflictele din zona muncii. Se recomandă multă atenţie şi discreţie. Îndeplineşte-ţi sarcinile de serviciu cât mai onorabil. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului uro-genital şi gât.

 

Rac
Capitolul financiar capătă valenţe deosebite în această lună. Astfel se poate deschide o nouă etapă de câştig din activitatea desfăşurată la un loc de muncă. După 8 ale lunii, când Mercur îşi reia mişcarea directă în semnul Leului, îţi sunt favorizate semnarea documentelor, contractelor de colaborare şi câştigurile relativ uşoare. Din 7 august, Venus se va instala în semnul tău zodiacal, conferindu-ţi farmec, dorinţă şi putinţă de a te îngriji mai mult, de a te simţi bine şi nu în ultimul rând vei fi mai înţelegător cu ceilalţi. Energia vitală va fluctua mult şi de aici şi stările tale interioare. Evită eforturile fizice mari şi odihneşte-te regulat. Până pe 23 ale lunii se menţin tensiunile în familie şi problemele legate de spaţiul locativ. În casă mai ai spor la curăţeniile generale şi la reamenajările interioare şi exterioare. Se recomandă multă atenţie la instalaţiile de gaze şi la cele cu aer comprimat. După 23 august, relaţiile sentimentale şi cele cu copiii pot cunoaşte răsturnări de situaţie. Unele devin conflictuale şi chiar se pot rupe definitiv. Prietenii şi protectorii sunt doar de formă în preajma ta, de aceea nu te baza pe sfaturile sau destăinuririle lor. Din 22 august se întrezăresc călătorii pe distanţe scurte. Unele pot fi de agrement, însă vei avea de-a face şi cu cele profesionale. Gândirea şi comunicarea îţi sunt bine susţinute, iar discursurile tale vor avea succes. Sănătatea este bună, dar se menţin disfuncţiile legate de aparatul respirator şi ficat. Ai în vedere dietele, exerciţiile fizice uşoare şi plimbările în aer liber. La finalul lunii se întrezăresc veşti din străinătate. Ori pleci într-o călătorie îndepărtată, ori cineva îţi va da detalii legate de o ţară pe care doreai să o vizitezi.

 

Leu
Începutul lunii te provoacă la o reevaluare a relaţiilor parteneriale, a colaborărilor şi proiectelor comune cu alţii. Sunt momente bune pentru a renunţa la colaborările neinteresante şi la cele care îţi aduc profit mic sau deloc. Pentru unii nativi poate fi vorba şi despre finalul unei relaţii de cuplu. Recomandabil este ca până pe 8 august să eviţi luarea deciziilor majore, promisiunile sau semnarea documentetelor. După această dată te vei simţi mult mai bine, devenind o adevărată atracţie pentru cei din jur. Farmecul şi strălucirea oferite de Soare, Mercur şi aspectul de Lună nouă, aspect ce se va forma în ziua de 17 august, te vor aduce în prim planul vieţii celor din jur, ajutându-te totodată să îţi îmbunătăţeşti sănătatea, starea de spirit şi imaginea în ochii celorlalţi. Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi sunt tensionate până pe 23 august. Unele relaţii se pot reconfigura sau rupe definitv. Poate ar trebui să îţi selectezi mai atent anturajul apropiat şi chiar în această lună dezbară-te de persoanele care îţi pun beţe în roate. Din 7 august vei primi o protecţie divină discretă, pentru că Venus se va cuibări în Rac, departe de ochii tăi. Mutarea asta te va ajuta şi la sănătatea aparatului digestiv, dar şi în sfera muncii. La capitolul sănătate, problemele de fundal rămân cele ale aparatului osos. La serviciu continuă schimbările, atât vizavi de colegi, activitatea desfăşurată, cât şi cele legate de şefi. Provocarea astrelor constă a te face să înţelegi că este nevoie de o schimbare majoră de atitudine vizavi de muncă şi implicaţiile ei. Din 23 ale lunii ai spor la treburile casnice, însă se tensionează relaţiile cu membrii familiei. Financiar vei sta mai bine spre sfârşitul lunii, dar câştiguile vor veni din munca proprie.

 

Fecioara
Sănătatea ar trebui să fie preocuparea ta numărul unu în această lună, mai ales până pe 22 august. Afecţiunile legate de sistemul circulator, inimă şi glezne sunt accentuate şi frecvent se poate vorbi de consultaţii, analize medicale sau tratamente specifice. Recomandabil este să îţi iei realmente vacanţă, să stai mai mult cu tine şi să te plimbi în aer liber. La serviciu există conflicte ascunse, dar spre finele lunii se vor risipi şi vei reuşi să depăşeşti cu bine toate neplăcerile. Gândirea şi comunicarea se vor îmbunătăţi după 8 august. Totuşi menţine discreţia vizavi de planurile tale de viitor. O etapă legată de activitatea de la serviciu se va încheia şi totodată şi unele relaţii colegiale. Capitolul financiar mai este restricţionat până pe 23 august. După această dată, câştigurile tale se vor îmbunătăţi, însă suficient cât să îţi duci decent traiul zilnic. După această dată se pare că vei avea parte de călătorii pe distanţe scurte. Atenţie dacă eşti nevoit să pleci la drum! Verifică pe îndelete toate detaliile şi pleacă doar dacă este absolut necesar. Pentru alţii se poate pune problema parcurgerii unor cursuri, etape de învăţare sau examinare. Se recomandă prudenţă, temperanţă şi studiul conştiincios. Din 7 august, relaţiile cu prietenii şi protectorii devin agreabile şi pot apărea oameni noi în preajma ta. În special, relaţiile cu femeile se vor îmbunătăţi şi chiar o astfel de persoană îţi poate deveni protector important. Din 22 ale lunii, Soarele se va instala în zodia ta, oferindu-ţi strălucire, sănătate şi puterea de a te ocupa mai mult de tine. În preajma datei de 31 iulie, o relaţie partenerială, o colaborare mai veche se pot încheia definitv.

 

Balanta
Prietenii, relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt temele principale spre care ar trebui să îţi îndrepţi atenţia în această lună. În privinţa persoanei iubite, relaţia cu aceasta se poate reconfigura sau termina definitiv. Pentru cei care au copii, o năzbâtie de-a lor te poate pune serios pe gânduri. De aici, atitudinea ta vizavi de odraslele familiei se va schimba şi poate aşa este mai bine. Cu prietenii se întrezăreşte o perioadă frumoasă, interesantă în special după 8 ale lunii. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia vor fi frecvente, iar sfaturile şi îndemnurile lor îţi vor fi de mare folos. Se pot lega acum prietenii noi, care vor dura cel puţin un an. Până pe 23 august mai beneficiezi de impulsurile planetei Marte, aflată în semnul tău zodiacal. Abţine-te de la comentarii sarcastice şi de la tendinţa de a fi prea impulsiv, pentru că poţi strica relaţii bune ce nu se vor mai reface. După această dată, starea ta de spirit se va îmbunătăţi şi la fel şi sănătatea. Financiar vor apărea restricţii şi tendinţa de a cheltui mai mult decât îţi poţi permite. Fii prudent cu banii, cheltuie strictul necesar şi evită speculaţiile şi împrumuturile. Achită-ţi datoriile la timp. Energia vitală este fluctuantă în ultimele zile ale lunii, de aceea dozeaza-ţi eforturile şi alternează orele în care munceşti cu orele de odihnă. Venus se va instala în Rac, pentru tine însemnând ajutor în relaţiile cu şefii şi cu persoanele cu autoritate. Pe de altă parte apar şanse de a-ţi consolida statutul social şi de a face impresie bună. De reţinut că membrii familiei nu prea te susţin în demersurile tale profesionale şi se pot isca tensiuni foarte uşor cu aceştia. Sănătatea este vulnerabilă în ultimele două zile ale lunii pe segmentele picioarelor şi aparatului digestiv. Chiar şi la serviciu pot apărea neplăceri greu de estimat.

 

Scorpion
Tu ar trebui să echilibrezi în această lună atât planul familial, cât şi pe cel profesional. În plan familial o etapă se încheie, dar în plan profesional se anunţă o schimbare majoră. Vei hotărî să le laşi mână liberă celor de acasă să îşi vadă de treburile lor, iar tu îţi vei îndrepta atenţia doar către profesie. Începând cu 8 august Mercur, aflat în semnul Leului, te va ajuta să îţi recapeţi sau să îţi îmbunătăţeşti statutul social. Persoane influente te pot chema la interviuri sau dialoguri interesante în care ţi se poate propune o funcţie nouă, responsabilităţi deosebite sau poate vei reveni pe o veche funcţie de conducere. De reţinut că în relaţiile cu copiii şi, funcţie de caz, în relaţiile sentimentale, există multe lucruri greu de pătruns, un soi de nemulţumire greu de definit. Cel mai bine este să te detaşezi de acest segment de viaţă şi să îţi vezi mai mult de sufletul tău. Până pe 23 august mai ai de-a face cu tot felul de conflicte de la locul de muncă. Sunt posibile răsturnări de situaţie spectaculoase, de aceea fii prudent. În ultima parte a lunii, prietenii şi protectorii îţi vor fi alături cu sfaturi şi îndemnuri bune vizavi de toate problemele cu care te confunţi în prezent. Relaţiile cu străinătatea, călătoriile peste mări şi ţări sunt favorizate, însă dacă pleci la drum verifică atent toate detaliile. Pe de altă parte, luna august este favorabilă abordării disciplinelor spirituale şi lărgirii orizontului cunoaşterii. Mergi la spectacole de teatru, concerte de muzică, vizionează filme sau planifică-ţi cursuri de dezvoltare personală. După 23 august, Marte în semnul tău zodiacal îţi va da multă combativitate, spor în acţiuni, dar şi chef de ceartă.

 

Sagetator
Călătoriile, studiile şi relaţiile cu cei apropiaţi sunt domeniile de viaţă spre care astrele te sfătuiesc să îţi îndrepţi atenţia şi eforturile în luna august. Sunt posibile călătorii importante şi în scop turistic, dar şi profesional. La serviciu vin vremuri tulburi, pentru că Marte se va ascunde de ochii tăi şi îţi va trimite multe săgeţi greu de estimat la locul de muncă. Unele conflicte mai vechi pot ieşi la iveală, însă altele sunt în faza de coacere. Sănătatea aparatului uro-genital şi a gâtului este vulnerabilă, de aceea la cel mai mic semnal al organismului mergi la un consult de specialitate. Capitolul financiar se îmbunătăţeşte, fiind vorba despre un noroc, o deschidere către beneficii din partea altora. Astfel îţi poate veni o sumă importantă de bani sau un cadou deosebit de la autori necunoscuţi. Poate fi vorba şi despre o moştenire sau un credit. Relaţiile parteneriale sunt tensionate, colaborările nu merg cum ai vrea tu, iar renunţările la unele activităţi comune cu alţii ar trebui avute în vedere. După 22 ale lunii, Soarele îţi va lumina relaţiile cu şefii şi autorităţile. În ultimele zile ale lunii îţi poţi îmbunătăţi statutul social, imaginea în ochii celorlalţi sau pot interveni elemente benefice în plan profesional. Membrii familiei nu văd cu ochi buni dorinţa ta de ascensiune socială, aşa încât va trebui să te descurci singur. În familie, în preajma datei de 31 iulie se anunţă dezamăgiri şi descoperirea unor lucruri ascunse. Există multe necunoscute şi situaţii controversate în neamul din care provii. Recomandabil este să stai deoparte de intrigile existente şi să nu îţi divulgi planurile de viitor.

 

Capricorn
Capitolul financiar cunoaşte turnuri deosebite în această lună. Până pe 7 august mai poţi primi bani sau bunuri ce ţi se cuvin din munca desfăşurată la un loc de muncă. Însă o etapă se va încheia vizavi de câştigurile tale din munca proprie, deschizându-se o perioadă benefică pentru favoruri din partea altora. De reţinut că tot ce primeşti în această lună, trebuie să foloseşti cu măsură, să cheltuieşti strictul necesar şi să îţi iei gândul de la investiţii, speculaţii sau cheltuieli extravagante. Până pe 22 ale lunii mai ai succes în relaţiile cu instituţiile financiare sau în chestiunile ce privesc moştenirile şi partajele. Energia vitală va fluctua foarte mult, de aceea evită activităţile ce necesită mult efort fizic şi intelectual. Relaţiile cu copiii sunt tensionate, aceştia simţindu-ţi foarte bine slăbiciunile şi vor încerca să profite din plin. Echilibreaza-ţi starea interioară prin vizionarea filmelor bune, mergi într-o călătorie cu cineva drag sau citeşte o carte bună. Acordă-ţi momente de singurătate şi nu îţi divulga planurile de viitor. Spre finalul lunii poţi pleca într-o călătorie îndepărtată sau poţi stabili legături agreabile cu cineva aflat departe de graniţele ţării. Statutul social, imaginea în ochii celorlalţi şi relaţiile cu şefii sunt conflictuale până pe 23 august. Atenţie la cum te prezinţi în lume, pentru că ce se strică acum rămâne bun stricat. După 23 august, Marte se va muta în sectorul prietenilor şi protectorilor, presărându-ţi mult dinamism în aceste relaţii. Unele relaţii se pot rupe definitiv, aşa încât bine ar fi să eviţi pe cât posibil întâlnirile şi dialogurile cu aceştia.

 

Varsator
Propria-ţi persoană şi relaţiile cu ceilalţi sunt cele mai importante domenii de viaţă şi activitate la care trebuie să fii atent în această lună. Pe de o parte se anunţă momente bune de a-ţi schimba raporturile cu tot ce te înconjoară, de a începe o dietă, de a te ocupa mai mult de sănătatea ta. Pe de altă parte, în relaţiile parteneriale se întrezăresc colaborări noi şi fructuoase. Bine ar fi să faci o curăţenia drastică printre parteneriatele existente, să renunţi la cele care nu te mai inspiră sau care nu îţi mai aduc profit de nici un fel. Semnarea documentelor, a contractelor, dialogurile ce presupun asumarea unor responsabilitaţi sau explicarea deciziilor sunt bine susţinute după 8 august. Capitolul financiar primeşte razele minunate ale Soarelui, aşa încât vei obţine uşor favoruri şi câştiguri de la alţii. La serviciu se întrezăresc relaţii armonioase cu colegii, activităţi plăcute, însă fundalul sectorului muncii este în continuă transformare. Pe undeva în această lună vei relua unele activităţi la serviciu, la care mai ai de lucrat pentru a le finaliza corect şi a-ţi însuşi învăţămintele necesare. Sănătatea se îmbunătăţeşte vizibil, dar în continuare se recomandă îngrijirea atentă a sistemului osos. Evită munca în exces, ocupă-te doar de îndatoririle tale şi odihneşte-te mai mult. Călătoriile şi relaţiile cu cei apropiaţi sunt defavorizate de astre până pe 23 ale lunii. După această dată se ameliorează situaţia în aceste segmente de viaţă. Spre finele lunii, relaţiile cu şefii primesc dinamismul planetei Marte din Scorpion. Axa familie-plan profesional se va tensiona, iar statutul tău social poate cunoaşte modificări. Atenţie la imaginea în ochii celorlalţi! Fii cât mai discret, lucrează mai mult cu tine însuţi şi traseaza-ţi direcţii noi de viaţă.

 

Pesti

Sănătatea şi locul de muncă sunt accentuate mult de astre în această lună. După 8 august se întrezăresc ameliorări ale sistemului circulator, dialoguri profitabile cu medicii sau terapeuţii naturişti şi o stare generală de bine în sufletul tău. Dar în intervalele 1 – 3 august şi 16 – 18 august evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Influenţa Lunii, aflată în semnul Vărsătorului şi apoi în semnul Leului, în aceste zile este foarte mare, dându-ţi insomnii, stări alterate de sănătate şi multă confuzie în relaţiile cu ceilalţi. Recomandate sunt dietele de sezon, plimbările în aer liber, momentele de singurătate, de meditaţie şi somn suficient. La serviciu apar îmbunătăţiri după 8 august, multă forfotă, însă relaţii plăcute cu colegii. Rutina zilnică va deveni o plăcere, iar îndatoririle de la serviciu le vei realiza cu mai mult spor. Cheful de distracţii şi aventuri va fi la cote înalte, începând cu 7 august, când Venus se va instala în semnul Racului. Se pot înfiripa uşor idile scurte, de vară, dar de reţinut că scurte. Pentru alţii, copiii vor fi tema principală a vieţii lor pe tot parcursul lunii august. Pe de altă parte, astrele te sfătuiesc să îţi îndrepţi atenţia şi către hobby-uri. Creativitatea este impulsionată şi bine ar fi să vii în întâmpinarea acestui lucru. La capitolul financiar există multe tensiuni, mai ales până pe 23 august. Fii prudent, achită-ţi datoriile şi evită speculaţiile, investiţiile sau asocierile în afaceri. După această dată s-ar putea să pleci într-o călătorie îndepărtată sau măcar să alcătuieşti planuri în acest sens. Ultima zi a lunii îţi aduce un aspect de Lună plină în semnul tău zodiacal, aspect ce te va ajuta în schimbarea relaţiilor cu ceilalţi şi cu propriul tău suflet.

Data articol: 01/08/2012