Shop
Ultimele 100 de articole

Afla ce ai fost intr-o viata anterioara in functie de data nasterii

25 august 2017, , Vizualizări:
viata anterioara data nasterii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - girl-2334874_1920

 

Data nasterii poate dezvalui cine ai fost intr-o viata anterioara. Ezoteristii sustin ca anumite zile au o incarcatura spirituala uriasa. Data nasterii are o semnificatia importanta din punct de vedere karmic pentru fiecare dintre noi.

 

Iata interpretarile pentru datele nasterii:

14-28 iulie, 23-27 septembrie, respectiv 3-17 octombrie

Intr-o viata anterioara ai fost un intelept si ai captivat pe toata lumea cu spiritul tau creativ. Ai fost un adevarat maestru spiritual. Cu ce sentimente vii din viata anterioara: fugi de singuratate si iti place sa ii ajuti pe oamenii aflati in primejdie.

 

 

22-31 ianuarie, 8-22 septembrie

Ai fost un artist. I-ai incantat si inveselit pe cei din jur. Din viata trecuta ai mostenit carisma si sarmul cu care reusesti sa te faci placut in fata celorlalti.

 

 

29 iulie-11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie

Ai fost un mare luptator in trecut. Prin comportamentul tau ai impartit lumea in doua reusind sa faci lumina in vietile celorlalti. Din viata anterioara ai mostenit spiritul justitiar, pofta de a face dreptate cu argumente imbatabile.

 

 

8-21 ianuarie, 1-11 februarie

In viata anterioara ai fost o persoana destul de pricajita. Ai invatat care sunt darurile cele mai importante pe care trebuie sa le accepti de la viata. Astazi, continui sa traiesti dupa aceleasi principii. Sinceritatea, onestitatea, munca legala si corectitudinea in relatiile de prietenii te caracterizeaza cel mai bine.

 

 

1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie

Ai fost un lider autentic. Mandria ta te-a dus la multe greseli, iar pentru unele dintre ele platesti si in ziua de azi.

12-29 februarie, 20-31 august

Ai fost ucenicul preferat al regilor, scrie site-ul almeea.ro. Ai mostenit sensibilitatea si onestitatea din viata trecuta. Nu concepi in lumea de azi rautatile gratuite si conflictele care nu se bazeaza decat pe orgolii stupide.

 

Citeste continuarea pe HOROSCOPONLINE.NET.

 

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.