Shop
Ultimele 100 de articole

Acestea sunt cele mai INTELEPTE semne zodiacale! Ti se potriveste descrierea?

07 septembrie 2017, , Vizualizări: 2,420
zodii intelepte - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - chess-1483735

„Se spune ca cele 12 semne ale zodiacului reprezinta modele puternice care se gasesc in Univers”, Bil Tierney

Se crede ca zodiacul isi are originea in astrologia babiloniana care, mai tarziu, a fost influentata de cultura elenistica. Fiecare semn zodiacal are propriile puncte tari dar si slabiciuni. Au calitati individuale, dorinte, stari emotionale si atitudini. Unele semne sunt logice in vreme ce altele sunt emotionale. Unele au abilitati de conducere, iar altele o mare rezistenta fizica.

 

Si simbolul fiecarui semn zodiacal este diferit.

Exista patru categorii: Pamant, Aer, Apa si Foc. Fiecare element conduce trei zodii. Chiar daca fiecare semn zodiacal este diferit de celelalte ele au si anumite trasaturi usor de identificat.

 

Iata doua semne zodiacale cunoscute drept cele mai intelepte:

 

Varsator

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt rationale, intelectuale si independente. Nu se prea lasa cuprinse de emotii, ba chiar evita din rasputeri orice expresie emotionala. Varsatorii decid singuri ce au de facut intrucat pentru ei independenta este foarte importanta. Poti conta oricand pe acesti oameni intrucat nu te vor lasa balta niciodata. Varsatorii pot fi timizi si tacuti, insa si foarte energetici. Sunt adevarati vizionari, pot sa vada in viitor lucru ce ii ajuta sa ia cele mai bune decizii. Sunt, totodata, si foarte creativi si incearca sa isi puna in practica ideile inovatoare.Varsatorii sunt, de obicei, mari ganditori, umanisti si filozofi al caror scop este sa faca lumea mai buna.

 

 

Balanta

Desi este cunoscut drept un semn indecis, balanta este, totodata, si cel mai intelept (alaturi de varsator) semn din zodiac. Cei nascuti in perioada mentionata sunt rationali, gentili, buni si foarte sociabili. Iubesc comunicarea si le place sa fie in mijlocul oamenilior. Balantele sunt mai intelepte decat varsta pe care o au si nu pot fi mintite pentru ca stiu intinctiv atunci cand cineva incearca sa le ascunda adevarul. Au tendinta de a se concentra pe perfectiune. Atunci cand se ocupa de ceva sunt foarte meticulosi intrucat vor ca totul sa fie facut asa cum trebuie. Balantele ofera sfaturi foarte bune si, in plus, sunt renumite pentru candoarea de care dau dovada. Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal pot deveni avocati, judecatori si diplomati.

 

 

Atat Varsatorul cat si Balanta sunt semne de aer iar persoanele nascute in aceste perioade sunt rationale, intelectuale, analitice si creative. Au si caracteristici individuale, iar in comun au intelepciunea. Sunt cele mai intelepte semne zodiacale.

Daca ai prieteni Varsatori sau Balante, poti conta pe cunostiintele lor ca si pe sfaturile lor intelepte.

 

 

Bottom of Form

Sursa: simplecapacity.com

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu