Aceste 5 zodii vor avea parte de SCHIMBARI MAJORE DE VIATA in 2022! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Aceste 5 zodii vor avea parte de SCHIMBARI MAJORE DE VIATA in 2022!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Aceste 5 zodii vor avea parte de SCHIMBARI MAJORE DE VIATA in 2022!
schimbari majore de viata - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_439868946_L

Felicitari, ai intrat cu bine in puternicul an 2022, an de transformari majore! Fiecare dintre noi va avea parte de portia sa de intamplari in acest an pentru ca va fi un an de neuitat.

Horoscopul pentru anul 2022 deja sugereaza ca acest an este setat sa fie un an de mari schimbari in toate aspectele vietii. Pentru unii vor fi schimbari mai intense decat pentru altii. Toate sunt menite sa fie spre binele nostru insa nu toata lumea va putea sa vada asa intamplarile. Viata este o calatorie, o evolutie, o experienta din care ne straduim sa facem tot ce putem mai bine fiecare. Iar astrele ne sustin, fie ca acceptam acest gand fie ca nu !

Va fi zodia ta norocoasa in 2022? Vei avea parte de mari schimbari? Cum se prezinta situatia?

 

Mi se va schimba viata in 2022? Iata intrebarea!

Astrele anunta pentru unele zodii schimbari mai mari decat pentru altele. Sunt cinci zodii pentru care lucrurile nu vor mai fi la fel niciodata iar 2022 va fi un an precum o calatorie in roller coaster!

Care sunt cele cinci zodii a caror viata se va schimba in 2022?

 

 

1. TAUR – zodia cea mai afectata de schimbare

Spune ADIO rutinelor tale plicticoase, Taur, pentru ca viata ta se va schimba si tu vei descoperi si scoate la iveala un nou aspect din tine in 2022. Vei fi cu mult mai increzator si mai curajos, vei indrazni mai multe, in special cand vine vorba de iubire. In acest an, pasiunea si energia ta iti va insufleti viata obisnuita dar si pe a tuturor celor cu care interactionezi.

2022 este un an in care munca sustinuta si asidua specifica tie iti va aduce rezultate care efectiv iti vor schimba viata. Depune maxim de efort in special intre lunile mai si septembrie si vei culege recompense de care vei fi mandru. Exista si schimbari semnificative in zona financiara a vietii tale incepand cu aprilie si pana la final de iunie.

Relatiile iti vor functiona cel mai bine in compania persoanelor din Fecioara si Capricorn. Cei nascuti intre 26-28 aprilie si 4-6 mai vor descoperi ca 2022 este un an foarte important pentru toate parteneriatele si afacerile lor.

Oportunitati personale pentru Taur:

Ca sa iti atingi cu succes obiectivele in acest an, cel mai bine este sa te orientezi sa muncesti in cooperare cu un grup solid de sustinere ; o faza de preparare va fi inainte de iunie de care vei beneficia daca iti vei dezvolta abilitatile pana atunci sau vei invata lucruri noi. In mai si iunie, se anunta o noua directie. Munca solida pana in iunie iti va aduce beneficii pe toate planurile.

HOROSCOP 2022 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR? Ce LECTII vin? Ce ai de invatat?

Zodiac CHINEZESC 2022. Ce aduce Anul Tigrului de Apa pentru toate zodiile?

Cum se schimba relatiile in 2022, in functie de zodie

 

2. LEU – Schimbari pozitive la orizont

Pentru tine, 2022 este un an de intelegere si realizare. Vei face, in sfarsit, pasii necesari pentru a-ti implini acele vise importante! S-ar putea sa nu fie mereu o calatorie lina asa cum te-ai putea astepta, tu fiind o persoana careia ii iese aproape orice, si uneori pot fi situatii mai dificil de gestionat. In tot cazul. Aceste schimbari vor fi numai un lucru bun si iti vor permite sa gasesti iubirea reala in toate formele de manifestare si de unde te astepti mai putin.

Primele luni sunt mult mai focusate pe prieteni si relatii, atat de iubire cat si financiare, si poti avea anumite surprize ce apar de la o persoana apropiata in primele trei luni ale anului.

De la final de iunie pana in octombrie vei traversa faza cea mai productiva pentru dezvoltare personala si vei avea mai multa energie si determinare ca oricand. Planetele ce vor traversa semnele Rac si Fecioara vor avea o influenta foarte buna asupra ta in acest an.

Oportunitati personale pentru Leu:

Perioada ta de determinare maxima din an nu va incepe pana la final de iunie si va dura pana la inceput de octombrie. Vei avea mai multa energie si entuziasm general pentru viata si iti poti seta orizontul ceva mai sus decat de obicei din pricina acestei energii si optimism. Cei nascuti intre 11 si 17 august sunt intr-o faza majora de crestere in acest an iar la final de august toti Leii isi vor putea culege roade sau atinge un obiectiv.

HOROSCOP 2022 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR? Ce LECTII vin? Ce ai de invatat?

Zodiac CHINEZESC 2022. Ce aduce Anul Tigrului de Apa pentru toate zodiile?

Cum se schimba relatiile in 2022, in functie de zodie

3. FECIOARA – Un an mare pentru schimbari

Pentru cineva care este de obicei asa de modest si rusinos, acest an te va face sa iesi din cochilia ta ! In sfarsit, iti vei putea da drumul fricilor si ingrijorarilor si sa iti asumi controlul vietii tale neobstuctionat de acesti sabotori. Este timpul sa iti definesti propria carare si sa iti reamintesti ca viata este ceea ce faci tu din ea. De ce sa nu incepi cu acea cariera si realizare profesionala la care ai visat de asa de mult timp sau sa parasesti un partener care a incetat sa te mai iubeasca asa cum meriti ? Viitorul este totalmente al tau.

2022 are ingrediente cosmice pentru a defini un an special pentru Fecioare, atat in cresteri personale si in parteneriate si relaiti. Schimbarea a inceput oricum sa se simta in aer din septembrie 2018 si va continua tot anul.

Este un an ideal pentru casatorii sau sa cresti prin intermediul unei uniuni, iar multi din aceasta zodie vor deveni parinti sau vor da nastere unor noi idei ce le vor aduce o noua viata in bine.

Pana in luna mai, este nevoie sa manifesti o anumita retinere, apoi pana in septembrie va urma o perioada de mare crestere pentru viata ta. Fii atent la dieta in perioada august-septembrie.

 Oportunitati personale pentru Fecioara:

Cele mai bune oportunitati ce pot exista pentru tine apar pentru ca vei crede in tine si iti vei imbunatati atitudinea generala fata de viata. Jupiter iti va aduce foarte mari beneficii in 2019. Si un noroc aditional va fi pregatit pentru tine in preajma mijlocului anului. 

HOROSCOP 2022 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR? Ce LECTII vin? Ce ai de invatat?

Zodiac CHINEZESC 2022. Ce aduce Anul Tigrului de Apa pentru toate zodiile?

Cum se schimba relatiile in 2022, in functie de zodie

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 08/01/2022