Shop
Ultimele 100 de articole

A inceput Zodia Pesti! Mesaj special al Cosmosului. Atentie la vise pana pe 20 martie!

19 februarie 2020, , Vizualizări:
zodia pesti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - fish-2686842

Singurul motiv pentru care oamenii isi ascund credintele este din frica: frica ca ar fi judecati, persecutati, eliminati, neiubiti, insingurati, vulnerabili.

Acesta este sezonul dual al Pestilor si se simte ca si cum un vis implinit devine un cosmar.

Vei simti atat iubire cat si frica in acelasi timp. Frica se manifesta prin neliniste, paranoia sau starea ca esti inadecvat. Cand simtim frica, de regula raspundem prin a controla si mai mult, prin a pune baricade in jurul locurilor unde simtim durerea.

Ne cream durerea atunci cand petrecem timp anticipand ca ni se va intampla ceva rau. Aceasta durere vine dintr-un trecut nevindecat pe care il aducem in prezentul nostru, sub forma de frica. Toate fricile sunt iluzii. De fapt, in realitate nu stim niciodata cum se vor manifesta visele noastre. Nu avem nicio autoritate asupra taramului spiritual – locul de unde se da “comanda” manifestarii in realitate a ce dorim – si nu putem noi decidem ce cale a ales Universul pentru noi.

Calea a fost deja stabilita, si desi se vede diferit la tot felul de oameni, singurul mod de a inainta prin viata este prin iubire.

Lasa frica sa iasa la suprafata si sa se evapore in sezonul Pestilor. Inoata inspre sursele de iubire! Nimic altceva nu te va ajuta, nu in aceasta perioada anume. Trecutul nu are cum sa te mai raneasca. Frica se deghizeaza in multe forme, dar este treaba ta sa o recunosti si sa o eviti in favoarea iubirii.

Ca sa obtinem cel mai mare avantaj din Zodia Pesti, este bine sa incepem sa obtinem cel mai mult de la visele noastre. Asta se refera atat la visele din timpul noptii cat si la cele pe care le ai despre viitor. Ca sa iti amintesti mai bine visele, incearca sa meditezi cateva minute inainte de culcare. Daca meditezi avand la capatul tau un cristal quartz de litiu pentru 15-20 minute inainte de a adormi, te ajuta sa ti se deschida al treilea ochi si sa fii mai receptiv la mesajele primite in timpul somnului.

Tine un jurnal la noptiera ca sa poti scrie propozitii sau vise intregi cand te trezesti, chiar daca e vorba de miezul noptii.

Daca nu iti amintesti deloc visele, pune o alarma sa sune mai devreme decat de regula. Cand esti trezit dintr-un vis, este mai usor sa iti amintesti ce experimentai in acel vis.

In timpul zodiei Pesti, vei avea mai multe vise pline de lucruri sau intamplari pe care le doreste inima ta. Daca ai avut un vis, de exemplu, care te-a facut sa experimentezi emotii de dor sau o dragoste profunda, fii atent ce ti se comunica despre dorintele tale. Ce parti din aceste viziuni te ajuta sa hranesti aspectele din sufletul tau pe care le-ai neglijat? In ce directie te trag visele tale si ce iti spun ele despre iubirea din tine?

Zodia Pesti este o poarta ce te plaseaza la marginea Raiului, pentru ca sa te convingi ca paradisul exista cu adevarat aici pe Pamant iar tu sa il vezi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax