Shop
Ultimele 100 de articole

6 combinatii de zodii INCREDIBIL DE PUTERNICE. Aceste perechi sunt de nezdruncinat!

14 aprilie 2021, , Vizualizări:
combinatii puternice zodii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-1369253_1920

Indiferent ca este vorba de o relatie amoroasa, de prietenie sau profesionala, exista pur si simplu zodii extrem de compatibile, ale caror relatii sunt pline de reusite si lucrurile merg struna. Fie ca extremele se atrag pentru a se completa, fie ca unii admira teribil de mult o calitate a lor la altcineva si tind sa isi dubleze acea calitate printr-o asociere remarcabila, cert este ca motive clare sau mai putin evidente duc la unele combinatii de nezdruncinat.

Daca esti intr-una din perechile de mai jos cu zodia ta, bucura-te si consolideaza acea relatie. Daca esti in situatia de a te apropia de cineva, nu strica sa tii cont de aceste compatibilitati astrale.

Perechea puternica # 1: Balanta + Scorpion

Balantele si Scorpionii sunt prieteni extraordinar de buni si excelenti parteneri pentru ca ambele semne sunt foarte intense in mod secret. Balantele vor sa fie dorite, Scorpionii sunt obsedati de oamenii din viata lor. Balantei ii place sa preia rolul de consilier iar Scorpionul gaseste mult confort in acest fapt. Impreuna creaza acea frumoaza simbioza care implineste nevoile amandurora.

La inceput nu prea pare ca o Balanta sau un Scorpion se vor intelege de minune si poate ca la suprafata exista o oarecare ezitare, intrucat interesele lor si personalitatile lor sunt asa de diferite ! Dar cand acestia doi petrec timp mai semnificativ impreuna, descopera ca intre ei exista si se intareste o legatura care este cu adevarat greu de descris, asa cum niciunul in parte nu simte cu adevarat cu nimeni altcineva.

Afla compatibilitatile zodiei tale aici.

Perechea puternica # 2: Pesti + Rac

Cunoscute ca fiind de departe cele mai emotionale si intuitive semne ale zodiacului, un Pesti si un Rac se inteleg unul pe celalalt asa cum nimeni nu o poate face cu niciunul dintre ei. Impreuna ei se pierd intentionat in lumea lor ciudata si abstracta si iti gasesc un sens al fericirii uneori doar pentru ca se simt intelesi si acceptati asa cum sunt. Din acest motiv, atractia dintre ei este imediat de necontestat.

Pestii si Racii sunt uimitori impreuna datorita adancimilor fiecaruia in parte. Racul este cel ce simte mai mult si este un pic mai cu picioarele pe pamant, in timp ce Pestele este mai creativ si intuitiv. Ei isi inteleg unul celuilalt sensibilitatile si tind sa aiba multe interese reciproce pe care si le sustin cu devotament.

Afla compatibilitatile zodiei tale aici.

Perechea puternica # 3 : Sagetator + Berbec

Atunci cand un Sagetator si un Berbec sunt impreuna, aventura este inevitabila. Acestor doua semne le place sa joace ping pong cu gandurile de la unul la altul, sa planifice calatorii si sa discute cu orele fiecare aspect ciudat despre Universul in care traiesc, despre care afla sau ce ii intriga. Acestia doi sunt suflete pereche intelectual vorbind si gasesc unul in celalalt o persoana pe care o si respecta si in acelasi timp se si distreaza excelent cu ea.

Sagetatorul si Berbecul sunt cunoscuti fiecare in parte ca fiind mari ganditori pe cont propriu. Ei sunt fiecare independenti si cu vointa foarte puternica. Dar foarte interesant este ca ei admira fiecare aceasta calitate la altcineva si in loc sa se dea cap in cap, ei chiar creaza acest tip de simbioza puternica in care isi impart in mod egal puterea. Daca nu sunt implicati intr-o relatie amoroasa, cu siguranta ca vor fi foarte buni prieteni.

Afla compatibilitatile zodiei tale aici.

Perechea puternica # 4 : Gemeni + Varsator

Un Geaman si un Varsator isi echilibreaza uluitor de bine extremele unul celuilalt. In timp ce Gemenii sunt indecisi si imprastiati colo colo, Varsatorii sunt determinati si cu o viziune foarte clara si focusata. Ei chiar au nevoie cu adevarat unul de celalalt ca sa isi poata implini dezideratele si dorintele : Geamanul il lumineaza pe Varsator si Varsatorul ii da Geamanului directie.

Acest parteneriat functioneaza impecabil pentru ca sub aspectul de suprafata, ei au scopuri similare. La urma urmei, un Varsator doreste doar sa traiasca o viata echilibrata de calitate iar un Geaman vrea acelasi lucru – desi ei sunt fiecare la poluri opuse despre cum incearca sa realizeze asta. Insa dupa ce isi dau seama ca au nevoie unul de celalalt ca sa se sprijine, sustina si completeze, ceea ce creeaza impreuna este de nezdruncinat.

Afla compatibilitatile zodiei tale aici.

Perechea puternica # 5: Fecioara + Taur

O Fecioara si un Taur sunt o pereche si o combinatie creata parca din Rai si trimisa direct pe Pamant. Ambii sunt semne de pamant si isi echilibreaza unul celuilalt dorintele idealiste. Ei sunt prieteni uimitori impreuna si parteneri de afaceri redutabili iar in iubire, ei nu se simt cu adevarat intelesi de altii asa cum se simt unul cu celalalt.

O Fecioara va fi inspirata de abordarea foarte increzatoare asupra vietii a Taurului si de gustul sau rafinat unic pentru tot ce inseamna calitate si placere prin cele cinci simturi. Ei vor inflori si straluci cu adevarat fiind fiecare in compania cuiva pe care il admira asa de mult. Taurul va fi tinut cu picioarele pe pamant de o Fecioara care il va ajuta sa aiba clipe excelente in timp ce ramane cu mintea clara si focusata despre ce conteaza cu adevarat in viata – cum se simte, nu doar cum arata.

Afla compatibilitatile zodiei tale aici.

Perechea puternica # 6: Rac + Balanta

Racii si Balantele sunt suflete pereche adevarate. In timp ce Racul este emotional, Balanta este cerebrala. In timp ce Balanta are mereu nevoi, Racul este mereu teribil de bucuros sa dea toata iubirea si afectiunea dupa care si el tanjeste si face asta inclusiv in prietenii. Acestia doi sunt in mod natural cei mai buni prieteni pe viata si au un mod extrem de usor si relaxat pentru viata traita impreuna. Adevarul este ca ambii sunt creaturi foarte adanc emotionale care isi gasesc confortul in altii care ii inteleg. Amandoi sunt mereu dispusi sa gaseasca moduri similare de a trai mai bine si de a prospera mai mult. Impreuna sunt cu adevarat de neoprit.

In relatiile de iubire, aceste doua semne in general se casatoresc rapid. Un Rac tanjeste sa se aseze la casa lui si in acelasi timp doreste in secret senzatia ca viata lui “i-a fost luata” de sub controlul sau din cauza partenerului, asta ca sa isi implineasca menirea de a trai pentru altcineva. O Balanta ii va da exact ceea ce isi doreste. Ca atare, acestia doi nu pierd timpul ca sa si oficializeze neaparat relatia si isi incep viata fericita impreuna, satisfacuti ca sunt unul pentru celalalt raspunsul la visul devenit realitate.

Afla compatibilitatile zodiei tale aici.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.