2017, Anul Cocoşului de Foc Yin - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

2017, Anul Cocoşului de Foc Yin

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » 2017, Anul Cocoşului de Foc Yin
anul cocosului - sfatulparintilor.ro - pixabay.com - zodiac-signs-1879313_1920

Noul An Chinezesc începe la prima Lună Nouă a anului, pe data de 28 ianuarie 2017.

Anul trecut a fost anul Maimuţei de Foc, cara a adus multe surprize şi imprevizibilitate. O mulţime de oameni au simţit acest lucru peste tot in 2016, însă acum în 2017, lucrurile se vor simţi mult mai aşezat.

Cocoşul este un animal organizat, practic şi împământat caruia îi place să-şi planifice şi să-şi asume riscuri calculate. În timp ce Maimuţa este despre elementul surpriză, energia Cocoşului este mai mult despre luarea deciziilor planificate.

În 2017, va fi necesar să vă planificaţi următoarea mişcare şi să începeţi să gândiţi pas cu pas ceea ce vă doriţi să realizaţi şi cum aveţi de gând să obţineţi acest lucru.

 

Cocoşul este adesea liderul şi pretinde respectul tuturor găinilor, făcând anul 2017 un an perfect pentru a vă ridica şi a vă asuma responsabilitatea pentru direcţia din viaţa voastră.

Energia Yin oferă, de asemenea, o calitate feminină. În timp ce vi se va cere sa faceţi unele pregătiri şi planificări, veţi avea nevoie, de asemenea, să aveţi încredere şi să vă urmaţi instinctele şi intuiţia.

Dacă ceva se simte aparte sau daca ceva se simte a nu fi corect, atunci anul Cocoşului de Foc Yin vă va cere sa fiţi atenţi.

De fapt, dacă doriţi să vă întăriţi muşchii intuiţiei şi să învăţaţi să aveţi încredere în instinctele voastre, Cocoşul de Foc Yin vă va oferi cu siguranţă sprijin.

În conformitate cu mulţi astrologi chinezi, Focul Yin poate fi o combinaţie extrem de volatilă.

Energia Yin este adesea scociată cu apa si metalul, însă atunci când sunt puse împreună cu focul au potenţialul de a fi extrem de distructive. Focul Yin poate indica, de asemenea, războaie, atacuri teroriste şi corupţie ecomomică.

Dacă exista un animal care poate manipula energia Focului Yin, atunci acesta este Cocoşul. Cu abordarea sa practică şi metodică, Cocoşul are abilitatea de a lua această energie a Focului Yin şi de a o ţine sub control.

 

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Data articol: 22/01/2017