2 februarie 2021. Se deschide portalul catre sine! Ai curajul sa intri in el? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

2 februarie 2021. Se deschide portalul catre sine! Ai curajul sa intri in el?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » 2 februarie 2021. Se deschide portalul catre sine! Ai curajul sa intri in el?
2 februarie 2021 - sfatulparintilor.ro - pixabay+com - snow-flakes-5844750_960_720

Marti este o zi speciala. Este a doua zi din a doua luna a anului. Data de 2 februarie 2021 sta sub magia vibratiei 2 si a vibratiei 5.

02.02 – Semnificatii numerologice

Numarul 2 este despre echilibru si extreme. Cand intelegi extremele idealurilor, situatiilor, ideologiilor, incepi sa vezi o noua perspectiva si gasesti un punct de mijloc. Aceasta energie a fost cu noi intr-un mod destul de virulent tot anul 2020.  

Vibratia 2 este destre echilibru, armonie, despre relatii, despre interconectarae cu Universul. Dar, totodata, reprezinta un portal catre sine. Ai curaj sa-l deschizi?  Este momentul prielnic sa schimbi energiile vechi, dense, care nu iti mai servesc. Si sa te deschizi catre noi oportunitati, cu un alt potential si cu o frecventa vibrationala mai mare.

Energia lunii februarie este aliniata strans cu dezvoltarea personala si cu patrunderea adanc in suflet pentru a gasi raspunsurile la intrebarile importante. Luna februarie este de bun augur pentru a te cunoaste pe tine insuti la nivel mai profund.

Te mai poate interesa: Numerologie 2021. Magia unui an de vibratie 5. Cum te influenteaza in functie de numarul personal anual

2 februarie 2021 – Ce poti face?

  • Renunta la telefonul mobil si iesi la plimbare
  • Opreste televizorul si stai mai mult in natura
  • Culca-te mai devreme, odihneste-ti mintea si corpul
  • Asculta-ti mai mult intuitia
  • Citeste, cerceteaza, invata
  • Canalizeaza-ti energia si timpul spre lcururi in care crezi si nu catre lucruri pe care te simti obligat sa le faci.

Citeste si: Numerologie: Afla in ce an iti va merge cel mai bine

02.02.2021 – Vibratia numarului 9

Din punct de vedere numerologic, anul 2021 este de vibratie 5. Iar data de 02.02 vine sa ii dubleze puterea. Data 2 februarie 2021 (2+2+2021 = 2025 = 9).

Numarul 9 are vibratia definitivarii creatiei. Din punct de vedere numerologic, 9 reprezinta intregul, finalul unui ciclu. Cifra noua presupune magnetism, intelepciune, actiune, oportunitati.

Vibratia numarului 9 presupune incheierea unui ciclu si deschiderea altuia. Presupune regenerarea, reintoarcerea la origini. Pot aparea furtuni la orizont, dar cum actionezi in fata lor depinde de tine. Pot aparea suisuri, coborasuri. Pot aparea intrebari la care n-ai raspunsuri. Iar tot ce trebuie sa faci este sa te dezvolti, sa devii mai puternic, sa mergi mai departe pe drumul tau.

Nu rata nici: Numerologia numelui – Ce spune numele tau despre tine

Surse: numerology.com, stayhappening.com

Image by Ljiljana Smilevski from Pixabay

Data articol: 31/01/2021