Cum sunt copiii nascuti in luna iulie? 8 adevaruri descoperite de studii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sunt copiii nascuti in luna iulie? 8 adevaruri descoperite de studii

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop copii si parinti » Cum sunt copiii nascuti in luna iulie? 8 adevaruri descoperite de studii
cum sunt copiii nascuti in luna iulie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sisters-4148914_1920

Daca urmeaza sa nasti sau ai nascut in luna iulie, probabil ca te intrebi cum sunt copiii nascuti in luna iulie. Copiii nascuti vara – in luna iulie in special – au cateva avantaje. Sunt mai sanatosi? DA! Sunt mai fericiti? DA! Afla in continuare 8 adevaruri descoperite de studii despre copiii nascuti in luna iulie.

Copiii nascuti in luna iulie sunt amuzanti si devotati familiilor lor

Se spune despre copiii veniti pe lume in luna iulie ca vor fi buni comedianti. Zambetul nu le va lipsi de pe buze, chiar si cand sunt morocanosi. Astrologic vorbind, copiii nascuti in luna iulie sunt devotati familiilor lor. Vor fi intotdeauna saritori pentru a-si ajuta parintii si fratii, chiar si atunci cand vor avea propria lor familie.

Sunt fericiti si optimisti

Potrivit unui studiu de la Universitatea Vanderbilt, copiii nascuti vara sunt mai putin predispusi la depresie decat cei nascuti iarna. Se pare ca ceasul biologic functioneaza altfel gratie luminii de vara. Altfel spus, persoanele nascute in iulie au firi insorite tot timpul anului. Ceea ce ii face sa fie si firi foarte optimiste. Indiferent ce se intampla in jurul lor, ei vor vedea intotdeauna partea plina a paharului.

Citeste si: Copiii Diamant. Noul val de copii-minune. Esti pregatit pentru ei?

Sunt lideri innascuti si celebritati

Copiii nascuti in luna iulie sunt ambitiosi si generosi. Deseori ii inspira pe ceilalti si au calitati de lider. Si, totusi, potrivit unui studiu de la Universitatea British Columbia, cei mai multi CEO sunt nascuti in martie si aprilie. Cei mai putini sunt nascuti in iunie si iulie. “De vina” ar fi faptul acestia sunt cei mai mici din clasele lor, caci sunt nascuti foarte aproape de inceperea scolii.

Pe de alta parte, o multime de staturi si personalitati sunt nascute in luna iulie. Sa incepem cu Iulius Cezar, nascut in 12 sau 13 iulie. Nelson Mandela si printesa Diana sunt si ei nascuti tot in iulie. Presedintii americani John Quincy Adams, Calvin Coolidge, Gerald Ford si George W. Bush tot in iulie au venit pe lume. Alte vedete nascute in iulie: Liv Tyler, Morgan Freeman, Tom Hanks, Kristen Bell.

Copiii nascuti in luna iulie au o stare de sanatate buna

Potrivit unui studiu de la Facultatea de medicina din cadrul Columbia University, din cei 1,75 milioane de oameni nascuti intre 1900 si 2000, persoanele venite pe lume in luna iulie par mai protejati impotriva unor boli precum cele cardiovasculare sau tulburarilor de reproducere. De asemenea, persoanele nascute in luna iulie sunt ferrite de ADHD, astm sau infectii ale urechii.

Totusi, se pare ca vederea nu o au asa de buna si asta pentru ca, spun cercetatorii israelieni, lumina solara puternica la care sunt expusi bebelusii inca din primele zile de viata le diminueaza acuitatea vizuala.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 02/07/2023