Femeia și bărbatul Berbec. Ce au în comun și ce îi desparte! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Femeia și bărbatul Berbec. Ce au în comun și ce îi desparte!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Femeia și bărbatul Berbec. Ce au în comun și ce îi desparte!

Atât femeia, cât și bărbatul Berbec sunt ambițioși și extravaganți, dificili și nesăbuiți. Dar fiecare are calitățile și defectele lui, pentru că zodiile se mai diferențiază și în funcție de sex, nu numai de ora nașterii sau de ascendent. Dacă vrei să îi cunoști mai bine pe nativii acestei zodii, citește mai departe.

Se spune despre bărbatul Berbec că este greu de îmblânzit, că viața lui este un haos și se aruncă în necunoscut cu capul înainte. Cu toate acestea, multe femei îl admiră pentru pasiunea și forța lui.

Dar femeia născută în zodia Berbecului este mult mai atrăgătoare, un adevărat magnet pentru bărbați, inclusiv pentru Berbeci.

Iată ce spune zodiacul despre cei doi, ce au în comun, dar mai ales ce îi diferențiază.

Femeia Berbec nu te plictisește niciodată!

Este înzestrată cu o forţă de convingere deosebită, este foarte inteligentă şi plină de energie. Este o companie plăcută, cu care nu rişti niciodată să te plictiseşti, genul de femeie pe care o admiri, chiar dacă te agasează uneori atitudinea ei uşor arogantă.

Reuşeşte în acelaşi timp să fie o mamă strălucită şi o femeie de carieră. Dacă este direct interesată de munca pe care o face şi ştie că are de câştigat, devine un partener fidel, îndrăzneţ şi bătăios.

Domeniul potrivit – avocatura

Femeia născută în prima constelaţie a zodiacului este preocupată de silueta ei şi de modul în care arată. Deşi natura nu o înzestrează cu o frumuseţe deosebită, ea iese mereu în evidenţă prin eleganţă şi prin stilul ei rafinat.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Data articol: 27/04/2017