Shop
Ultimele 100 de articole

Cum seduci un barbat in functie de zodie! Afla cele mai tari trucuri

14 decembrie 2017, , Vizualizări:
media_146346413314757400

Nu uita insa ca, totusi, compatibilitatea cu alte semne ale zodiacului depinde si de planetele voastre dominante, de ascendent si alte aspecte.

Cum sa seduci un barbat Berbec

Pentru a seduce un barbat Berbec trebuie sa stii sa joci dupa regulile lui. Regula numarul 1: o urmarire hot! De fapt, pentru barbatul Berbec, jocul urmaririi este mult mai incitant decat rezultatul.

Cum sa seduci un barbat Taur

Formula cu care poti seduce un barbat Taur este simpla. Invita-l la tine acasa si asteapta-l cu o cina pe care ai pregatit-o chiar tu. Creeaza o ambianta placuta. Raspunde la usa imbracata sexy. Ai grija ce parfum folosesti. Mirosul parfumului tau trebuie sa-l cucereasca atunci cand stai langa el si te pregatesti sa-i torni vin in pahar.

Cum sa seduci un barbat Gemeni

Un barbat Gemeni este destul de greu de cucerit. Daca vrei sa il seduci trebuie sa ii lasi spatiu suficient sa se desfasoare. Barbatii Gemeni au nevoie de stimulare mentala, prin urmare trebuie sa ii seduci mintea. Flirteaza in timpul convorbirilor telefonice, prin intermediul emailurilor, apeleaza la orice metoda pentru a-i atrage atentia.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.