Compatibilitate zodie CAPRICORN. Cum sunt relatiile CAPRICORNULUI cu cele 12 zodii - Pagina 2 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Compatibilitate zodie CAPRICORN. Cum sunt relatiile CAPRICORNULUI cu cele 12 zodii

compatibilitate zodie capricorn - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - capricorn-1364156_1920

Compatibilitate zodie CAPRICORN – LEU

Intimitate – 5%

Leul si Capricornul au in comun un singur lucru: grija pentru ei insisi. Va fi o ocazia rara ca un Leu sa fie atras de un Capricorn. Invers este posibil. Cu toate acestea, nu vor ajunge in pat pentru ca, desi le place vanatoarea, nu pot  vedea viitorul impreuna. Leul este un semn cald si pasional, Capricornul este rece si practic. Asta nu inseamna ca Leul nu poate fi practic, iar Capricornul nu poate fi pasional, doar ca nu reusesc sa vada aceasta latura la celalalt. Conducatorii planetari ai acestor semne sunt in conflict arhetipal si este greu de crezut ca pot conlucra. Cei doi se pot face nesiguri pe sine, deoarece nu se simt capabili sa se incadreze in asteptarile celuilalt.

Viata amoroasa dintre un Leu si un Capricorn ar putea deveni plictisitoare, mai ales ca nu isi dau seama cat de mult seamana. Pot forma o relatie fierbinte daca realizeaza ca pot aduce caldura, pasiunea si isi pot condimenta viata. Rutina va duce la scaderea libidoului si pierderea dorintei de a fi impreuna.

Incredere – 40%

Capricornul stie ce se poate ascunde in spatele partenerului Leu si il poate face pe acesta din urma sa se indoiasca de propriile calitati. Minciunile par imposibile intre cei doi si, totusi, pot exista multe secrete. Iar atunci incolteste neincrederea care le poate afecta iremediabil relatia.

Comunicare si intelect – 60%

Leul si Capricornul au prioritati diferite. Cei doi parteneri ar putea petrece foarte mult imp incercand sa-si dovedeasca unul altuia ca este cel mai bun. Ei nu reusesc sa inteleaga ca pot fi amandoi cei mai buni, fiecare in propria misiune si propriul rol.

Daca vor ajunge sa se respecte suficient de mult incat sa-si inteleaga diferentele, comunicarea dintre ei ar putea aduce satisfactii amandurora. Leul ar putea ajuta Capricornul sa fie mai pozitiv si mai creativ, iar Capricornul ii poate oferi Leului profunzimea intentiilor serioase. Daca si-ar combina abilitatile organizatorice, cei doi ar putea face planuri imbatabile.

Valori – 50%

Leul si Capricornul apreciaza oamenii bine organizati, prezentarile si planurile. Leul nu este un mare planificator, el prefera sa mearga cu valul si sa urmareasca viitorul cu doua-trei zile in avans. De aceea respecta abilitatea Capricornului de a vede mai departe decat doua-trei zile. Totusi, Capriconul nu va vedea niciodata la Leu sensibilitatea, calmul si emotia de care are nevoie. Leul apreciaza deschiderea, onestitatea, oamenii zambitori. Iar cand Capricornul nu zambeste, Leul face judecati aspre care dauneaza relatiei.

Activitati –5%

Activitatile pe care un Leu si un Capricorn le-ar putea face impreuna depind foarte mult de prioritatile pe care le au. Daca Leul vrea sa se aseze la casa lui, s-ar putea sa se simta interesat sa petreaca timpul cu casnicul Capricorn. De asemenea, daca Capricornul isi doreste un plus de energie si vigoare, ar putea sa-l urmeze cu bucurie pe Leu. Cel mai important lucru pentru ei este sincronizarea. Daca nu reusesc sa se sincronizeze nu au nicio sansa impreuna. Se vor incapatana pur si simplu sa faca ce vrea celalalt.

Total – 27%

Daca se intalnesc la momentul potrivit, Leul si Capricornul s-ar putea intelege de minune. Problema principala din relatia lor ar putea fi setul diferit de prioritati. Nu este simplu, dar ar putea reusi daca Leul si Capricornul ar gasi un obiectiv comun important.

Compatibilitate zodie CAPRICORN – FECIOARA

Intimitate – 65%

O relatie amoroasa intre Fecioara si Capricorn ar putea fi excelenta daca amandoi renunta la rigiditate si strictete. Chiar daca nu le lipseste rabdarea sau intelegerea, se pare ca exista o lipsa de emotie pura intre ei. De cele mai multe ori vor ajunge sa nu faca sex pentru ca vor gasi suficiente motive sa nu o faca.  

Frumusetea vietii lor amoroase ar putea veni din sincronizarea si profunzimea emotiilor de care acestia sunt capabili. Telul lor principal este sa gaseasca pe cineva care nu considera sexul ceva superficial, ci ceva ce merita preaslavit. Ambele semne pot fi timide si rusinoase, ceea ce il va enerva pe celalalt si se poate crea o ruptura intre ei.

Semn mutabil, Fecioara va aduce intotdeauna noutate si prospetime in viata intima, iar daca cei doi vor fi suficient de relaxati si deschisi ar putea avea o relatie excelenta.

Incredere – 99 %

Capricornul este prin definitie un semn in care poti avea incredere. Nu exista nimic la Capricorn care sa te faca sa te indoiesti de el. Fecioarele nu au de ce sa fie infidele, cu exceptia cazului in care sufera de o lipsa de sentimente sau incredere care nu poate fi controlata. Chiar si asa, Capricornul va reusi sa-i inspire partenerului Fecioara dorinta de a fi cel mai bun si cel mai fidel om de pe pamant.

Comunicare si intelect – 90%

Un semn de Aer sau unul de Foc ar putea considera conversatia dintre un Capricorn si o Fecioara foarte plictisitoare. Fluxul dintre semnele de Pamant, in cea mai pura forma a lor, este insuportabila pentru celelalte elemente ale zodiacului. Si, totusi, un Capricorn si o Fecioara se bucura de ceea ce au. Profunzimea mintii lor il fascineaza pe celalalt, il excita si il face curios si dornic de a sti mai multe. Ambilor le place sa discute in contradictoriu, intr-o forma reciproc respectuoasa.

Acestea sunt semne care fac un ciclu de comunicare complet. Fecioara decide ce urmeaza sa discute, iar Capricornul cand subiectul respectiv este incheiat. Sunt ca un mecanism perfect, ca rotitele care se intrepatrund pentru a pune in miscare sistemul. Pasiunea care-i inconjoara, intelegerea de care dau dovada, intelectul ii stimuleaza, iar cei doi stiu ca orice problema trebuie rezolvata si orice lucru stricat trebuie reparat.

Valori – 80 %

Atat Fecioara, cat si Capricornul apreciaza comportamentul calm, rational. Stabilitatea este o calitate de admirat pentru ei. Ei pun mare pret pe profunzime si sunt foarte multumiti ca isi pot arata in fata celuilalt adevarata fata, fara sa fie nevoie sa poarte masti. Atat Capriconul, cat si Fecioara sunt firi practice, cu picioarele pe pamant, foarte rationale cand vine vorba de bani. Principala diferenta dintre ei este Fecioara, desi fire foarte muncitoare, de altfel, nu intelege cum Capriconul poate fi atat de dependent de munca. La randul sau, Capricornul, nu intelege de ce Fecioarei ii lipseste ambitia si nu isi doreste sa fie la conducere.

Activitati – 65%

Cand Capricornul vrea sus, Fecioara vrea jos. Chiar daca sunt elemente de Pamant, nu prea se conecteaza cand e vorba de locurile in care sa mearga. Vor vrea sa viziteze un muzeu si sa isi satisfaca pofta de cunoastere, dar daca ar fi vorba de o activitate sportiva, Capricornul va renunta usor.

Total – 77%

Capricornul si Fecioara, ambele semne de Pamant, se vor impaca perfect. Chiar daca din exterior pare ca lucrurile merg incet, pentru ei au exact ritmul care trebuie. Se respecta reciproc, au incredere unul in altul, iar daca se si iubesc, au ingredientele necesare pentru o relatie stabila de lunga durata. Isi dau timp, se asculta, sunt atenti la detalii. Pot fi momente in care, din cauza rigurozitatii, situatia sa devina mai aspra, insa ambii pot gasi solutiile necesare ca sa imbatraneasca impreuna. Daca asta isi doresc!

Compatibilitate zodie CAPRICORN – BALANTA

Intimitate – 15%

Cand vorbim de o relatie amoroasa intre Balanta si Capricon, primul lucru care vine in minte este asteptarea. Condusi de Venus si Saturn, cei doi spun povestea soldatului care pleaca pe front si isi lasa sotia in asteptare ani de zile. Intre ei poate exista o lipsa de activitate sexuala, chiar daca amandoi considera sexul foarte important in viata lor. Nu este exclus ca intre ei sa nu existe niciun fel de atractie fizica si sa fie doar prieteni.

Daca ajung intr-o relatie, ar putea aparea probleme legate de respectul de sine, respectul fata de celelalt si, mai ales, ideea ca sunt presati de celalalt sa faca ceva. Daca, insa, reusesc sa razbeasca toate aceste obstacole, relatia dintre ei poate fi solida, ambii fiind traditionalisti si conservatori.

Incredere – 80%

Un lucru ciudat intr-o relatie Balanta-Capricorn este nivelul ridicat de incredere intre ei. Chiar daca Balanta poate avea uneori motive discutabile, un partener Capricorn o va face sa se simta vinovata chiar si de cea mai mica minciuna. Singura problema care poate iesi la suprafata este atunci cand Capricornul este mult prea strict pentru un partener Balanta mai usuratic si sociabil. Capricornul va simti tot timpul ca i se ascunde ceva, in timp ce Balanta va simti nevoia sa fie mult mai discreta.

Comunicare si intelect – 35%

Desi nu poti spune despre o Balanta ca este eminamente incapatanata, cand sta langa un Capricorn lucrurile se schimba si devine o persoana cu care este imposibil sa discuti. Chiar si daca isi iubeste partenerul, Balanta poate deveni extrem de dificila. Si, in loc, sa existe o relatie benefica pentru amandoi, ei nu vor reusi decat sa construiasca ziduri in jurul lor.

Cele mai mari obstacole in intelegerea lor sunt elementele din care fac parte. Aerul si Pamantul sunt prea departate pentru a se putea pune de acord. Insa, daca ar exista suficienta prudenta si profunzime, ar putea exista si intelegere intre ei, si dorinta de a construe ceva impreuna. Daca raman rationali in relatiile lor mentale, s-ar putea distra mai mult decat alte semne.

Satisfactia pe care o pot avea din rezolvarea unor probleme situatii ii poate conduce catre un punct comun de unde sa construiasca ceva solid impreuna.

Valori – 50%

Cele mai importante valori pe care Balanta si Capricornul le au in comun sunt timpul si responsabilitatea. Acest lucru ii poate ajuta sa depaseasca orice diferenta de atitudine, valoare sau convingere la care nu sunt pe aceeasi lungime de unda. Ambii parteneri sunt gata sa inteleaga setul de responsabilitati pe care le au fata de celalalt, dupa cum nu le place nici sa piarda vremea inutil. Ambele semne sunt destul de asezate pe drumurile lor, dar vor actiona destul de diferit. Balanta va comunica si va spune ce gandeste, in timp ce Capricornul va fi mai putin guraliv.

Activitati – 25%

Cel mai bun lucru pe care o Balanta si un Capricorn il poat face impreuna este sa se plictiseasca. Dupa ce muncesc din greu, celor doi le place sa leneveasca, sa nu depuna niciun efort. Au nevoie, insa, si de ceva distractie.  

Total – 34%

Daca ar exist aun cuvant care sa descrie relatia dintre un Capricorn si o Balanta, acela este “DIFICIL”. Asta nu inseamna ca nu se pot bucura impreuna, insa nu este cel mai usor lucru de facut. Cea mai mare provocare este lipsa de respect pentru valoarea emotionala initiata de obicei de Capricorn, dar continuata cu usurinta de Balanta. Daca si-ar putea intelege emotiile, celelate probleme ar putea deveni floare la ureche.

Compatibilitate zodie CAPRICORN – SCORPION

Intimitate –60%

Scorpionul si Capricornul pot avea o viata sexuala speciala. Natura fizica a Capricornului il va ajuta pe3 Scorpion sa-si rezolve cu usurinta nevoile sexuale. Problema principala a acestui cuplu apare in momentul in care nu isi impartasesc emotiile, iar relatia dintre ei devine rece si distanta, chiar daca in intimitate ies scantei.

Ambele semne sunt foarte atrase de celalalt, placerea fizica se afla la amandoi pe un loc important in lista de prioritati, dar lipsa emotiei si a tandretii nu ii va satisface pe deplin. Cei doi pot avea o relatie fericita daca ar invata sa fie mai putin posesivi, mai rabdatori si mai deschisi cu celalat.

Incredere –90%

Daca exista un semn zodiacal in care Scorpionul sa aiba incredere deplina, acela este Capricornul. Chiar daca reprezentantii zodiei Capricorn nu sunt intotdeauna sinceri, in relatia cu un Scorpion nu simt nevoia sa minta. Daca ajung sa nu fie onesti este pentru ca simt ca nu este suficienta intimitate in relatia lor. Cand vor ajunge sa isi inteleaga si sa isi depaseasca propriile nesigurante, atat Scorpionul, cat si Capricornul vor putea sa isi construiasca relatia bazata pe emotii si intimitate.

Comunicare si intelect –70%

Scorpionul este un semn fix si imobil, dar totusi in continua metamorfozare. Ceea ce poate fi cam greu de “digerat” pentru incapatanatul si pamanteanul Capricorn. Daca isi arata reciproc intelegere si rabdare, pot forma un cuplu desavarsit. Dar atunci cand nu sunt de acord pornesc o lupta de-a dreptul devastatoare.

Nu este nimic prea simplu in relatia lor. Chiar si atunci cand totul merge struna, tot mai apare cate ceva care sa-i “infierbante” si sa dezlantuie. Apoi sa se linisteasca si iar sa-si zambeasca. Umorul ii poate salva. Iar daca au si prieteni comuni, atunci atmosfera ar putea fi confortabila pentru amandoi.

Ambii au nevoie de momentele lor de tacere, iar daca isi abordeaza partenerul cu rabdare si intelegere, acesta se va deschide in fata lor. Atat timp cat comunicarea este respectuoasa pot ajunge sa se inteleaga foarte bine la nivel intelectual.

Valori –30%

In relatia celor doi, insusi termenul “ valoare” are conotatii diferite. Ambii vor avea sentimente de vinovatie ca nu sunt suficient de buni. Chiar daca vor avea motive sa se dezvolte si sa isi imbuntateasca abilitatile si calitatile, nu o vor putea avea o relatie plina de iubire daca nu accepta ca amandoi sunt suficient de buni.

Activitati –99%

Impreuna, Scorpionul si Capricornul pot face eforturi pentru a ajunge in top. Se vor concentra pentru a construi lumea la care ambii viseaza. Acesta nu va fi cel mai grozav loc, plin de curcubee si unicorni, insa va fi unul foarte practic, realist si propice dezvoltarii personale. Daca incep si sa-si sape trecuturile, pot face impreuna o adevarata terapie. Cand isi vor descoperi adevaruriel, vor putea face multe lucruri impreuna. Si nu vor sta prea mult pe ganduri ca sa aleaga.

Total –64%

Relatia dintre Scorpion si Capricorn poate fi de-a dreptul inspirationala pentru ambii parteneri. Daca sunt suficient de deschisi se pot ajuta reciproc sa-si descopere adevaruri karmice, probleme nerezolvate din trecut care sa-i ajute sa construiasca o fundatie solida pentru relatia lor. Acest lucru, insa, ii poate duce si in latura cealalta, intunecata, depresiva, anxioasa, care sa-i impiga sa gaseasca lumina alaturi de o alta persoana.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 22/12/2021