Ce iti poarta ghinion in functie de zodie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce iti poarta ghinion in functie de zodie

Sfatulparintilor » Horoscop » Ce iti poarta ghinion in functie de zodie
Ce-iti-poarta-ghinion-in-functie-de-zodie-840x500

Fiecare zodie are o doza mai mare sau mai mica de ghinion, iar acest aspect se simte in fiecare zi, in toate activitatile pe care le face. De fapt, acest aspect ne urmareste toataviata, indiferent de semnul zodiacal pe care il reprezentam. Mai jos sunt principalele aspecte care genereaza cele mai mari doze de ghinion pentru fiecare zodie in parte.

 

Berbec

Chiar daca sunt semne de foc, Berbecilor nu le este recomandat sa foloseasca focul in jocul lor, pentru ca asta atrage multe energii negative si le aduce ghinion. De asemenea, pisicile negre, ruptul filei din calendar inainte de ora 00:00 sau intorsul din drum reprezinta obiceiuri care le provoaca mult ghinion superstitiosilor din zodia Berbecului.

 

Taur

Taurii se tem de previziunile negative din jurul lor si considera ca daca o persoana le spune ca se va intampla ceva rau, acel rau chiar se va intampla. In afara de asta, Taurii nu trebuie sa imprumute bani la inceputul saptamanii, pentru ca acest gest le va seca aura pozitiva si va lasa cale libera ghinionului in viata lor.

 

Gemeni

Gemenii sunt considerati „meteo ghinionistii” zodiacului si se tem de zilele cu vreme urata. Spre exemplu, daca afara miroase a vijelie, Geamanul mai bine sta acasa, pentru ca daca iese, se va convinge ca va fi implicat in mai multe evenimente negative. Nici ploaia nu ii prinde bine acestui nativ, ci din contra: ii creeaza o stare ciudata, care atrage multe energii negative.

 

 

Vezi mai mult pe Huff.ro

Data articol: 29/12/2016