Află care sunt prietenii adevărați ai zodiei tale și ce dușmani ai! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Află care sunt prietenii adevărați ai zodiei tale și ce dușmani ai!

Sfatulparintilor » Horoscop » Află care sunt prietenii adevărați ai zodiei tale și ce dușmani ai!

Prietenii adevărați sunt greu de găsit. Iar de dușmanii pe care nu îi cunoști este greu să te ferești. Ascultă și sfatul astrelor când ai probleme cu cei din jur sau când vrei să îți faci noi prieteni. Relațiile compatibile de pe roata zodiacului te vor ajuta!

Berbecul

Prietenii adevărați sunt foarte importanți pentru tine și știi să apreciezi afecțiunea și sprijinul lor. La rândul tău, îți oferi ajutorul celor care au nevoie de tine și nu te gândești de două ori când ești chemată la greu. Din punct de vedere al compatibilităților astrale, cei mai buni prieteni îi vei găsi în zodiile Leu, Săgetător sau Gemeni, semne astrale la fel de active, optimiste și independente ca tine. În schimb, ar trebui să te ferești să te apropii prea mult de nativii din Fecioară sau Capricorn, pentru că nu aveți nimic în comun și vor apărea antipatii între voi.

Prietenii adevărați ai zodiei tale

Taur

Alegeți prietenii asemeni ție, onești, simpli, punctuali și harnici. Te vei înțelege de minune cu Fecioarele, cu Racii, cu Peștii sau chiar cu Vărsătorii, deși despre cei din urmă se spune că sunt mai superficiali. Oamenii te apreciază pentru firea ta echilibrată și capătă încredere în tine, chiar dacă nu îți dezvălui decât o mică parte din viața ta celorlalți. În ceea ce privește relațiile conflictuale, cele mai dificile zodii pentru tine ar putea fi Balanța sau Gemenii, care nu îți acordă atenția de care ai nevoie.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Data articol: 25/07/2017