Tipuri de personalitate: Ce culoare are personalitatea ta? Citește caracteristicile și vezi ce ți se potrivește
Tipuri de personalitate: Verde
Este o personalitate calmă. Nu se aprinde ușor și își păstrează sângele rece chiar și în cele mai stresante situații. Acești oameni își asumă rolul de mediator în situațiile complicate. Când sunt stresați preferă să tragă un pui de somn. Se străduiesc din răsputeri să își păstreze armonia în orice context. Pentru că nu știu să spună nu, oamenii profită adesea de ei.
Sunt oameni foarte calculați și logici ceea ce înseamnă că nu iau decizii pripite și analizează fiecare aspect al unei situații. Preferă să se bazeze pe fapte și nu pe intuiție sau credință. Persoanele verzi sunt mai degrabă sceptice. Au întotdeauna nevoie de un plan pe care să-l urmeze, nu sunt spontane și nici nu le plac surprizele. De asemenea, au tendința de a fi perfecționiste și de a se detașa emoțional de lucruri.
Caracteristici personalitate verde:
- Sunt de ajutor
- Agreabili
- Loiali
- Se controleaza excelent
- Consecventi
- Buni ascultatori
- Profita de oportunitatea de a dezvolta relatii personale.
Personalitatea verde se simte cel mai bine:
- Cand sunt apreciati cu siceritate de catre ceilalti
- Cand nu exista conflicte intre oameni
- Cand exista securitate
- Cand li se recunoaste munca
- Cand se afla intr-un teritoriu limitat
- Cand exista proceduri traditionale
- Cand au oportunitatea de a dezvolta relatii personale.
Puncte slabe personalitate verde:
- Rezistenta la schimbare
- Au probleme cu respectarea termenelor limita
- Prea indulgenti
- Amana la nesfarsit
- Indecisi
- Tin suparare
- Extrem de posesivi
- Lipsa de initiativa.
Personalitatea verde are nevoie de ajutor la:
- Acceptarea de provocari noi
- Rezolvarea de probleme dificile
- Sa aiba initiative si sa accepte schimbarea.
Personalitatea verde ar trebui să se dezvolte la:
- Infruntarea si acceptarea confruntarii
- Sa se miste mai rapid si sa aiba initiativa.
Nu rata nici: Iti place dulce sau picant? Sarat? Ce tip de personalitate ai, in functie de preferintele culinare