Shop
Ultimele 100 de articole

Teste de personalitate: Eşti tolerant cu ceilalţi?

11 iunie 2021, , Vizualizări:
Eşti tolerant cu ceilalţi

Interpretarea rezultatelor

15 la 10 puncte:

Eşti dotat cu o mare flexibilitate mintală şi deteşti atitudinile rigide. De aceea respecţi gândurile şi comportamentele diferite de ale tale cu condiţia ca ele să nu atenteze la libertatea ta, situaţie în care te vezi nevoit să intervii cu tact. Răbdarea ta este superioară celei medii. Probabil că această deschidere mintală se datorează unei solide culturi sau a unor frecvente şederi în străinătate. Din nefericire, cei care nu te cunosc bine iau adesea această toleranţă ca o slăbiciune, de care caută să profite.

9 la 5 puncte:

Eşti o persoană tolerantă, capabilă de a înţelege punctele de vedere diferite de ale tale. Îţi place să compari ideile tale cu ale altora. Chiar dacă discuţiile sunt foarte stimulative, încearcă să nu fii prea agresiv. Dar în faţa ignoranţei şi a mitocăniei supleţea ta se diminuează, situaţie în care nu eziţi să spui adevărul celor care te rănesc sau inoportunează.

4 la 0 puncte:

Eşti de-a dreptul intrasigent, ai idei foarte precise, pe care le aperi cu vigoare, chiar atunci când nu este necesar. Nu te simţi bine când discuţi calm cu cineva care nu are aceeaşi părere ca tine, te ambalezi uşor pentru lucruri fără importanţă şi începi imediat să ţipi. Oricare ar fi circumstanţele sau atmosfera, încerci, întotdeauna, să îţi impui punctele de vedere şi dacă nu reuşeşti pleci trântind uşa. Comportamentul tau rareori inspiră simpatie.

Pentru mai multe teste intră aici.

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.