Shop
Ultimele 100 de articole

Priveste-ti mainile si urmareste liniile din imagine! Afla MESAJUL special pentru tine

22 ianuarie 2019, , Vizualizări:
Priveste-ti mainile

Priveste-ti cu atentie mainile si apoi compara-ti liniile cu cele din imaginea de mai sus. Seamana cu vreauna din ele? Citeste mesajul pregatit pentru tine.

 

Imaginea A

Este recomandat sa fii atent la imaginea de sine. Trebuie sa fii mai optimist, mai original, mai creativ. Arata incredere in ideile pe care le ai, mergi pe drumul tau si nu te lua dupa altii.

Gaseste ceva care sa trezeasca pasiunea in tine. Incearca ceva nou, chiar daca nu stii cum se face.

Nu te limita singur. Nu vei descoperi niciodata cat esti de inteligent.

 

 

Imaginea B

Este recomandat sa fii atent la relatia pe care o ai cu sinele superior. Ce crezi despre tine? Cum te tratezi in fiecare zi? Cum vorbesti cu tine insuti? Te apreciezi suficient de mult? Esti constient de progresul pe care l-ai facut pana acum?

Ia-ti un angajament fata de tine insuti si promite-ti ca vei fi mai atent la mesajele pe care sinele superior ti le transmite prin intermediul propriului corp.

 

 

 

Imaginea C

In acest moment, viata ta pare un haos complet. Simti ca lucrurile nu sunt asa cum ar fi trebuit sa fie, iar tu nu esti acolo unde ar fi trebuit sa fii. Sinele superior iti transmite mesajul ca trebuie sa iti permiti sa vezi, sa experimentezi. Adu mai multa armonie in viata ta. Rezolva conflictele si neintelegerile.

Poate nu iti dai seama, dar lucrurile sunt exact asa cum trebuie sa fie.

 

 

 

Sursa: moon-child.net

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax