Shop
Ultimele 100 de articole

Priveste imaginea si alege o mandala. Afla ce parfum ti se potriveste in functie de raspuns

05 septembrie 2020, , Vizualizări:

Priveste cu atentie fotografia de mai sus: care dintre cele opt mandale ti-a atras atentia? Alegerea sa fie pe baza emotionala si nu intelectuala si va dezvalui atat tipul de personalitate pe care il ai, cat si preferintele din punct de vedere al parfumului. Testul este pentru femei.

 

  1. Extrovertita

extrovertita

Femeile care aleg aceasta imagine au tendinta de a fi optimiste si active. Sunt extrovertite, dinamice si dispuse sa-si asume riscuri. Cand intra intr-o echipa sunt, de obicei, liderii – si nu sunt de acord ca femeile sunt slabe sau ca ar trebui sa se multumeasca cu putin. Urasc munca de rutina, sarcinile ce necesita actiune rapida sunt cele pe care le iubesc. Sunt practice si sunt interesate de tot ce este nou.

Parfum: fresh – citrice- floral

  1. Introvertita

introvertita

Este caracterizata de nevoia de liniste interioara si armonie ca si de posibilitatea de a fi capabila sa-si dezvolte propria individualitate. Tocmai de aceea, au tendinta atat de a se lega de mediul lor si in acelasi timp de a dezice de el. Aceste femei mai degraba stau acasa decat sa mearga la o petrecere plictisitoare si nu au nicio problema daca ar trebui sa locuiasca pentru cateva luni sau chiar ani pe o insula pustie. Resping orice si pe oricine ar reprezenta o amenintare sau care le-ai impune limitari ale personalitatii lor. Stilul de viata dorit este individualist si unic.

Parfum: Oriental.

  1. Ambivalenta emotional

emotional ambivalent

Reprezentantele acestui grup sunt foarte sensibile si sentimentale. Starile lor emotionale sunt ambivalente: visatoare si romantice cu fantezii sentimentale.

Uneori sunt pregatite sa cucereasca lumea, iar alteori nu au suficienta energie sa faca si cele mai mici sarcini. Resping orice lucru care li se pare prea sobru si rational. Se simt bine atunci cand viseaza la lucruri care nu pot deveni vreodata realitate. Nu le place sa-si ascunda starea de spirit sau sa-si infraneze sentimentele. Prefera serile placute petrecute acasa la lumina lumanarilor. Stilul dorit de viata nu reflecta nicio trasatura uniforma. Interesul pentru tot ce este nou in moda este atenuat de legaturile emotionale pe care le au cu vechile artefacte cu care au crescut si pe care le iubesc.

Parfum: floral aldehidic

  1. Ambivalenta emotional cu tendinte extrovertite

emotional extrovertit

Aceste persoane sunt vivace, voioase, traiesc viata din plin. Au reactii spontane si poate, de aceea, au tendinta de a se rani usor. Urmaresc intotdeauna sa obtina tot ce e mai bun de la viata, isi urmaresc scopurile si indeplinirea tuturor dorintelor. Sunt persoane entuziaste, impulsive, uneori visatoare, cu un stil de viata modern. Nu se inteleg cu persoanele delesatoare.

Parfum: floral, floral-fructat

 

  1. Ambivalenta emotional cu tendinte introvertite

emotional intorvertit

Aceste persoane sunt linistite si evita stilulde viata dinamic si palpitant. Ele au nevoie de protectie, de securitate. Isi planuiesc viata in cele mai mici detalii. In caz de boala, vor cere intotdeauna un al doilea diagnostic. Cauta locuri de munca de la care pot obtine bani foarte multi, chiar daca sunt pe perioade scurte. Se inconjoara de oameni care sa le ofere siguranta de care au nevoie, dar fara sa le disturbe ritmul vietii. Viata lor se bazeaza pe o fundatie financiara si le place sa colectioneze obiecte de valoare.

Parfum: floral-dulce, oriental

 

  1. Stabila emotional cu tendinte extrovertite

stabil emotional extrovertit

Aceste persoane sunt puternice, echilibrate, le place sa traiasca in armonie si rar sunt nefericite sau depresive. Sunt ancorate in realitate, le place sa rezolve problemele nu sa se planga de ele, nu se ingrijoreaza cu privire la viitor si nici nu regreta trecutul. Sunt persoane calde, care joaca sau au jucat un rol activ intr-o organizatie sau un grup.

Parfum: chypre, floral-mosc, fructat, animalic

  1. Stabila emotional cu tendinte introvertite

stabil emotional introvertit

Aceste persoane sunt echilibrate, dar tacute si introvertite. Nu sunt dau in vant dupa o vita dinamica, insa reusesc sa se stapaneasca foarte bine.

Nu isi incalca limitele si le respecta si celorlalti spatiul personal. Cauta situatiile echilibrate, care ii fac sa se simta in siguranta. Le plac lucrurile elegante, deosebite, pretioase.

Parfum: aldehidic, aldehidic-floral.

 

 

  1. Mandala maro-galben-verde

maro verde galben

Persoanele care aleg ultima mandala pot fi considerate stabile emotional, le place simplitatea si exprimarea directa. Totusi, lor li se potriveste oricare din parfumurile de la punctele 1-7.

 

Mai multe teste de personalitate gasesti aici.

Sursa: zzzzzru.wordpress.com

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.