Shop
Ultimele 100 de articole

Ce spune masina preferata despre tine

22 august 2020, , Vizualizări:
Ce spune masina preferata despre tine

Daca ai fi pus sa alegi o masina spre ce te-ai indrepta mai degraba: spre una sport, spre un SUV, spre una de lux, spre una obisnuita? In urma unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din California, s-a descoperit ca exista o foarte mare legatura intre masinile pe care le preferi si personalitatea ta.

Iata  ce spune masina preferata despre tine.

1. Masini de mici dimensiuni

Preferi sa vezi pe strada mai multi oameni si mai putine masini. Esti si foarte practic, intrucat stii cat de greu se poate gasi un loc de parcare intr-un oras mare. Soferii masinilor de mici dimensiuni nu vad in automobil biletul spre libertate, nu sunt orientati spre o cariera de succes si nici nu vor sa isi etaleze succesul printr-o masina care sa-ti ia ochii.

2. Masini de dimensiuni medii

La prima vedere, persoanele carora le plac masinile de tip Sedan nu sunt genul care sa se omoare dupa calatorii. Sunt pragmatici, mai degraba femei decat barbati, cu venituri peste medie.

3. Masini de lux

Cei carora le plac masinile de lux, fara indoiala sunt cei care cauta succesul, statutul social. Sunt mari amatori de drumuri lungi. In general, soferii unor masini de lux fac parte din grupul oamenilor cu venituri mari, cu studii inalte. Sunt orientati spre profit, sunt workaholici. De obicei, iubitorii masinilor de lux sunt atrasi si de masinile sport.

4. Masini sport

Daca iti plac masinile sport, inseamna ca esti un mare iubitor de aventura. In general, soferii de masini sport sunt genul “tanar si nelinistit” si, surprinzator, fac parte din categoria celor cu venituri nu foarte mari si cu un statut financiar nesigur. De asemenea, se pare ca cei carora le plac masinile sport stau cam prost la capitolul respect de sine si vor sa impresioneze prin ceva stralucitor. Exceptie fac cei care isi permit masini sport de lux.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.