Alege o carte si afla ce trebuie sa faci pentru a-ti indeplini dorintele - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Alege o carte si afla ce trebuie sa faci pentru a-ti indeplini dorintele

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » Alege o carte si afla ce trebuie sa faci pentru a-ti indeplini dorintele
Alege o carte si afla

Cine nu si-ar dori sa stie exact ce trebuie sa faca pentru a-si vedea visul cu ochii? Alege una dintre imaginile de mai sus si afla ce trebuie sa faci pentru a-ti indeplini dorintele.

Daca ai ales…

Imaginea 1

Trezirea ta spirituala incepe sa paleasca. Incearca sa nu treci pe langa oportunitatile pe care ti le ofera viata pentru a te dezvolta si a deveni o persoana mai buna. Trebuie sa adopti o gandire lipsita de egoism. Modul in care privesti acum viata te impiedica sa fii fericit, iar uneori iti faci mai multe griji din pricina celorlalti decat din a ta.

Incearca sa folosesti energia pozitiva si timpul dedicat de obicei celorlalti pentru tine insuti. Daca fericirea ta depinde de ceilalti poti fi sigur ca vei fi ranit. Te-ai neglijat prea multa vreme, este timpul sa schimbi ceva. Concentreaza-te pe tine insuti.

Imaginea 2

Acum este momentul potrivit sa incepi sa schimbi anumite lucruri in comportamentul sau personalitatea ta. Sau in modul in care privesti viata. Nu lasa alti oameni sa-ti influenteze procesul de transformare. Trebuie sa fii mai hotarat, sa inveti sa spui mai des „nu”, fa ceea ce vrei si nu ce doresc altii.

Trezirea ta spirituala poate fi momentul pentru o schimbare de imagine sau o imbunatatire a modului in care te imbraci, sau daca ai primit bani in plus sa te rasfeti. Nu ezita sa investesti in tine, in imaginea ta. Intotdeauna vei avea de castigat daca ai grija la modul in care te imbraci pentru ca ai mai multa incredere de sine.

Imaginea 3

Azi este ziua perfecta pentru a zambi si a primi fericire. Trebuie sa zambesti pentru ca ai abilitatea minunata de a fi fericit. Trezirea ta spirituala daca eviti toate energiile negative. Iti vei creste calitatea vietii. Implica-te in activitatile care te fac fericit.

Imprastie fericirea si in jurul tau. Ai posibilitatea de a petrece timp cu familia, asa ca incepeti sa faceti planuri pentru o excursie sau o vacanta impreuna.

Mai multe teste poti face aici.

Sursa: spirtualposts.com

Data articol: 03/03/2022