ALEGE o carte de TAROT si afla ce-ti rezerva 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

ALEGE o carte de TAROT si afla ce-ti rezerva 2022

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » ALEGE o carte de TAROT si afla ce-ti rezerva 2022
carte de TAROT

In functie de cartea de tarot pe care o vei alege iti vom dezvalui cele mai mari adevaruri despre viata ta. Viitorul tau este unul foarte misterios si trebuie sa-l afli si tu chiar acum daca inca n-ai facut-o!

Alege una dintre toate aceste 6 carti de tarot din imagine si citeste raspunsul la alegerea facuta! Ce surprize te asteapta in 2022?

CARTEA DE TAROT NUMARUL #1

Orice persoana este norocoasa ca te are in viata sa, iar scopul tau pe acest pamant este unul divin. Mereu o sa atingi lucrurile pe care le vrei cu adevarat. Esti in centrul atentiei mai tot timpul, in 2022. Iti accepti conditia pe care o ai si poti sa folosesti orice situatie in avantajul tau ori de cate ori este cazul.

CARTEA DE TAROT NUMARUL #2

Esti un om puternic si dispui de toate resursele necesare pentru a atrage succesul in viata ta si te poti manifesta asa cum iti doresti fara ca nimeni si nimic sa te opreasca. Te simti ca esti un om iubit si protejat/a de cei dragi, iar Universul tau te ajuta sa-ti descoperi adevaratul destin. Totul va fi frumos si stralucitor in viata ta, in 2022. Viitorul suna bine!

CARTEA DE TAROT NUMARUL #3

Atragi doar persoane bune in viata ta, in 2022. Te iubesti si poti sa oferi iubire, iar persoanele din jur se pot conecta foarte usor cu tine. Poti sa iti controlezi emotiile, sa coordonezi si sa obtii mereu ceea ce vrei cu adevarat. Securitatea financiara este principalul tau obiectiv.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 21/12/2021