8 fileuri de somon afumat,
1/2 manunchi de marar verde,
80 g. creveti fierti si decorticati,
100 g. tarama(optional-preparat oriental,de culoare roz,gata preparat),1 lamaie,
50 g. icre de somon,
4 linguri sos Tabasco,
4 linguri de smantana sau frisca pentru gatit,
sare, piper,
150g. salata verde
Se spala si se toaca marunt mararul. Se stoarce sucul de la 1 lamaie. Intr-un bol se amesteca crevetii, tarama,smantana sau frisca,mararul tocat si lamaia. Se sareaza si se pipereaza, apoi se adauga 4 linguri de sos Tabasco. Se repartizeaza compozitia pe cele 8 fileuri de somon afumat si se ruleaza. Se pun fileurile de somon in folie de aluminiu si se tin la rece, in frigider, pana la servire.
Pe un platou se aseaza fileurile de somon afumat pe un pat de salata verde si se decoreaza cu icre de somon.