iedera25 ne da azi o idee excelenta de a gati pieptul (uneori cam fad) de pui, intr-o mancare deliscioasa, care poate fi servita si calda si rece!
Ingrediente: 500 g faina, 3/4 pahar cu ulei, 1 pahar cu apa, 1 praf de sare, 15 g drojdie
Umplutura: 1 piept de pui, 3 cepe, 1 legatura marar, sare, piper, 1 ceasca smantana, 1 ceasca ulei
Preparare:din ingredientele date facem un aluat, pe care il lasam in repaus 30 minute. Intre timp facem umplutura: calim in ulei cepele tocate fideluta, adaugam carnea de pui tocata marunt, condimentam cu sare , piper. Se adauga apoi ceasca cu smantana, verdeata.
Impartim aluatul in 2 bucati, intindem 2 foi pe care le umplem cu aceasta umplutura.
Dam la copt la foc potrivit pana se rumeneste frumos!