iedera25 ne da azi o idee excelenta de a gati pieptul (uneori cam fad) de pui, intr-o mancare deliscioasa, care poate fi servita si calda si rece!
Ingrediente: 500 g faina, 3/4 pahar cu ulei, 1 pahar cu apa, 1 praf de sare, 15 g drojdie
Umplutura: 1 piept de pui, 3 cepe, 1 legatura marar, sare, piper, 1 ceasca smantana, 1 ceasca ulei
Preparare:din ingredientele date facem un aluat, pe care il lasam in repaus 30 minute. Intre timp facem umplutura: calim in ulei cepele tocate fideluta, adaugam carnea de pui tocata marunt, condimentam cu sare , piper. Se adauga apoi ceasca cu smantana, verdeata.
Impartim aluatul in 2 bucati, intindem 2 foi pe care le umplem cu aceasta umplutura.
Dam la copt la foc potrivit pana se rumeneste frumos!
Cum poate fiecare ZODIE sa atragă mai mulți BANI? Iată cel mai eficient mod!