Shop
Ultimele 100 de articole

Pentru iubitorii de Andries: Petala

20 decembrie 2010, , Vizualizări: ...

Daca iubesti muzica de stare a lui Alexandru Andries, si versurile lui amuzante, sensibile, ironice, trebuie sa iti cumperi PETALA, o bucurie de carticica, la pachet cu CD-ul cu acelasi titlu.

 

Un album de versuri si fotografii despre deliciile detaliilor cotidiene, Petala poate fi considerata o carte-obiect, prilej de inspiratie sau de reflectie asupra amanuntelor care ne fac viata frumoasa.

Imagini din arhiva personala, de la prieteni sau admiratori si-au gasit locul intr-un volum inedit de versuri si arta fotografica, ce insoteste si ilustreaza cel mai recent disc semnat de Alexandru Andries, Petala.

Albumul reproduce manuscrisele autorului, cuprinzand versurile celor 18 piese, insotite de mici desene si detalii jucause pe care Alexandru Andries le-a presarat printre randuri. O mica bijuterie pentru admiratorii artistului, volumul scoate la iveala o parte din bucataria de creatie & inspiratie a noului disc: unele versuri sunt notate pe servetele, altele pe bilete de avion, fiecare poarta data si locul in care au fost compuse, precum si modificarile facute ulterior.

Fotografiile din album, desi provin din surse diferite, alcatuiesc un studiu unitar al detaliilor: simple, gratioase, poetice sau de-a dreptul comice, acestea au nu numai rolul de a insoti discul audio, ci si de a pune versurile in contexte noi.

Petala e scoasa ep piata de editura Vellant si o poti comanda de la Libraria Elefant, care, in luna decembrie, ti-o va livra gratuit, oriunde in tara.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu