Shop
Ultimele 100 de articole

FILM: Ursul Yogi 3D

17 ianuarie 2011, , Vizualizări: 786

Yogi, cel mai îndrăgit hoţ de coşuri de picnic din Parcul Jellystone, vine pe marile ecrane din România, de această dată în 3D. Alături de prietenul său cel mai bun, Boo Boo (voce Justin Timberlake), Yogi pune la cale cele mai inventive strategii pentru a fura coşurile cu mâncare aduse de turiştii veniţi la picnic. "Mai isteţ decât urşii de rând", cum îi place lui să spună, Yogi este permanent cu un pas înaintea pădurarului Smith şi îi dă acestuia mari bătăi de cap.

Năstruşnicul Yogi nu va mai fi însă cea mai mare problemă a Parcului Jellystone, din momentul în care primarul Brown se hotărăşte să vândă rezervaţia pentru a acoperi pierderile bugetului local. Cum Brown nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, Yogi şi Boo Boo se aliază cu pădurarul Smith şi Rachel, noua lor prietenă, încercând să salveze parcul, singurul cămin pe care l-au avut vreodată.

Filmul combina animatia cu actorii in carne si oase intr-o poveste draguta si ecologica pentru copii foarte mici. Din pacate, e unul din filmele la care va trebui sa strangi din dinti si sa te bucuri de bucuria copilului tau, pentru ca nu are mai nimic pentru adulti.

 

Titlu original: Yogi Bear

Regia: Eric Breviq

Cu: Anna Faris, Justin Timberlake, Dan Aykroyd, Tom Cavanagh

Distribuit de MediaPro Distribution

Sursa: Port.ro

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu