Shop
Ultimele 100 de articole

Film: Sorocul

08 noiembrie 2010, , Vizualizări: ...

Din 5 noiembrie a intrat si la noi pe ecrane o comedie care nu trebuie ratata! Todd Phillips, regizorul care ne-a adus una dintre cele mai bune comedii ale ultimilor ani, “Marea mahmureala”, vine cu o noua poveste dementa si ilara despre doi barbati care n-ar fi trebuit sa se intalneasca niciodata, porniti intr-o calatorie nebuna, plina de intamplari imposibile, dar care cumva, te fac, totusi sa te intrebi “Dar cum ar fi daca… ?”.

 

Robert Downey Jr. (dl. Iron Man), e bun de tot cam in orice, inclusiv in comedie, iar aici face un cuplu comic de milioane cu Zach Galifianakis, al carui personaj e aici o prelungire a zapacitului bonom din “Marea mahmureala”, doar ca i se adauga si un buldog francez.

 

Downey interpretează rolul lui Peter Highman, un bărbat care e pe cale sa devina tata pentru prim oara, asa ca trebuie sa ajunga cat mai repede acasa, in Los Angeles, din Atlanta, unde se afla in calatorie de afaceri.  Totul se duce derapa cand soarta i-l scoate in cale pe Ethan Tremblay (Galifianakis), un actor în devenire şi un adevărat magnet pentru dezastre. Fara sa intram in savuroasele detalii, cei doi ajung să fie aruncaţi din avion şi trecuţi pe lista neagră pentru orice alt zbor, iar bagajele lui Peter, portofelul şi documentele sale de identitate să rămână în avionul care tocmai îşi ia zborul de pe pistă. Rămas fără alternative, Peter este obligat să accepte oferta lui Ethan de a porni împreună spre Los Angeles, într-o calatorie tot mai scapata de sub control, plina de personaje bizare, decizii proaste si condimentata cu isteria crescanda a lui Peter, ceea ce nu face decat sa inrautateasca orice situatie bizara in care ajung cei doi. 

 

Titlu original: Due Date

Regia: Todd Phillips

Cu: Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Jamie Foxx, Michelle Monaghan, Juliette Lewis.

Distribuit de InterCom Film

           

  

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu