Shop
Ultimele 100 de articole

FILM ANIMAT: O poveste încâlcită

10 ianuarie 2011, , Vizualizări: ...

Incepand din aceasta saptamana iti poti duce copilul la un film care te va distra si pe tine, o poveste animata vesela si isteata, o ecranizare moderna dupa un basm de fratii Grimm: O poveste incalcita.

Un rege dintr-o ţară îndepărtată fură de poftă câteva mere dintr-o grădină. Dar locul este al unei vrăjitoare, care se răzbună cerându-i în schimb primul născut. Regele, învins, acceptă. După un timp, Regina naşte o fetiţă care este închisă de vrăjitoare într-un turn aflat în adâncul pădurii.

Timpul trece pe negândite, ca în poveşti. Prinţesa Rapunzel are acum 18 ani şi nu a văzut până acum picior de om. Turnul ei fără scări şi fără uşi au ţinut-o captivă. Întâmplarea face ca într-o zi să treacă prin pădure tânărul Flynn Rider. Urmărit de răufăcători, e nevoit să se ascundă. Aşa ajunge în turn. După o întâlnire destul de strânsă – pentru că părul ei blond are o lungime de 20 de metri, iar printesa nu e o mimoza si stie sa il foloseasca drept arma – cei doi decid să evadeze împreună.

Şi, chiar dacă ştie că vrăjitoarea o urmăreşte supărată, Rapunzel porneşte să cunoască lumea de dincolo de zidurile temniţei sale, aşa cum şi-a dorit întotdeauna. Acum nici nu contează că el are de înfruntat un grup de tâlhari.

Un savuros desen animat al Casei Disney, cu mult umor si un cal demential, uneori mai simpatic decat eroul!

 

Titlu original: Tangled

Regia: Byron Howard, Nathan Greno

Voci: Mandy Moore, Zachary Levi

Distribuit de Forum
 

Sursa: Port.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu