Ingrediente: fasole – 300 g, morcovi – 2 buc., ceapa – 2 buc, bulion – 2 linguri, sare dupa gust, patrunjel, ulei pentru prajit, cartof – 1 buc.
Tehnica prepararii: fasolea se spala, se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba se scurge de prima apa si se pune la fiert in alta apa impreuna cu un cartof curatat si spalat (un mic secret pentru a reduce efectul gazelor, el se lasa in apa circa 30 min.). Se curata ceapa, se pune la calit, se adauga morcovul ras, bulionul, patrunjelul circa 20 min la foc mic. Cand fasolea este fiarta se rastoarna peste compozitia de bulion si se la lasa inca 30 min. Pofta buna!
Horoscop 2025. MUTĂRI astrale MAJORE! Previziuni astrologice complete pentru toate zodiile
Venus în Vărsător 7 decembrie 2024 – 2 ianuarie 2025. Cum se transformă prietenia și relațiile?