Shop
Ultimele 100 de articole

Deschidem sectiune noua pentru sanatatea copiilor!

13 februarie 2011, , Vizualizări:

Incepand din aceasta saptamana, ca urmare a interesului aratat de membrii comunitatii noastre inimoase, vom deschide o sectiune noua numita SANATATE – CE E BINE SA STII, inclusa in modulul Bucura-te de copilul tau.

 

Desi sustinem cu tarie ca sfatul unui medic e de neinlocuit, credem la fel de tare in preventie si in a actiona in cunostinta de cauza atunci cand constati ca ceva nu e in regula cu copilul tau.

 

De aceea, iti vom oferi in noua rubrica articole despre cele mai frecvente afectiuni intalnite la copii, ce le cauzeaza, cum pot fi prevenite, cum poti recunoaste simptomele si ce sa faci pana ajungi la medic ca sa alini suferinta copilului. In acest fel, ne dorim sa iti fim alaturi ca sa nu te mai simti neputincioasa si pierduta cand sanatatea copilului tau e afectata, dar, mai ales, ne dorim sa te ajutam sa elimini pe cat posibil riscul aparitiei respectivelor probleme de sanatate ale copilului.

 

Dupa cum stii, forumul nostru are deja modulul EXPERIENTE MEDICALE in care poti discuta cu ceilalti prieteni din comunitate despre situatiile traite de tine, poti cere sau primi sfaturi, insa daca ai sugestii de subiecte pe tema sanatatii copiilor poti sa ni le scrii tot pe Forum, la sectiunea Discuta despre articole din modulul Hai sa facem cunostinta. Le vom citi si ne vom documenta pentru tine.

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax