Shop
Ultimele 100 de articole

Uiti zile de nastere? 10 sfaturi pentru a-ti aminti zilele de nastere si ocaziile speciale

19 decembrie 2011, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro_zilenasterereminder

Ai atatea pe cap incat ti se intampla tot mai des sa uiti de zilele de nastere ale apropiatilor, sau ai uitat chiar data unui eveniment important din viata ta.

Vinovatia te cuprinde inevitabil, dar iata si o veste buna: exista sfaturi si solutii ca sa preintampini aceste neplacute situatii.  Iata ce poti face pentru a-ti aminti mereu de zile de nastere si de alte evenimente speciale.

 

Stai cateva minute intr-o zi si scrie pe o lista (pe care sa o ai la indemana ulterior) numele tuturor persoanelor importante in viata ta.

 

In telefon, outlook, computer sau chiar pe calendar, noteaza toate zilele de nastere ale  persoanelor de pe lista cat si alte date sau evenimente importante pe care trebuie sa ti le amintesti.

 

Daca nu iti amintesti toate datele, da telefoanele de rigoare la cunoscuti si afla, fara nicio jena.

 

De aici incolo, dupa fiecare nunta sau nastere, noteaza numele sau ocazia in calendar, sau in telefon sau oriunde ai inceput sa faci aceasta lista.

 

Cumpara mai multe felicitari, unele de zi de nastere, altele de casatorie, aniversare, ca sa le ai la indemana in casa. 

 

La fiecare inceput de luna sau de saptamana, uita-te in calendar sau in computer acolo unde ai notat informatiile si pregateste toate felicitarile necesare. Nu le trimite cu mult inaintea evenimentelor, orice se poate intampla. Trimite-le exact inainte.

 

In fiecare saptamana, vezi cine este pe lista si trimite felicitarea corespunzatoare.

 

Pentru Craciun sau alte sarbatori religioase cumpara din timp felicitarile si asterne pe ele urari din suflet.

 

Cu aproximativ 12 zile inainte de sarbatoarea respectiva trimite felicitarile persoanelor dragi.

 

Daca primesti inapoi vreun plic datorita schimbarii de adresa, modifica imediat datele pe care le aveai si astfel anul viitor felicitarea va ajunge unde trebuie.

 

A trimite o felicitare scrisa de mana prietenilor, rudelor sau oamenilor importanti din viata ta este unul din cele mai frumoase si calde gesturi din relatia voastra de suflet. Vei fi astfel starul oricarei reuniuni de familie, te vor aprecia ca i-ai facut sa se simta speciali gandindu-te la ei cu fiecare ocazie importanta.

Astfel, vei avea bucuria speciala de a darui un gand bun la un moment important din viata celor ce sunt importanti pentru tine.

 

 

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.