Tratamente naturiste. Soluția naturală care ține țânțarii la distanță. Cum o prepari? Cum o folosești? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Tratamente naturiste. Soluția naturală care ține țânțarii la distanță. Cum o prepari? Cum o folosești?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Tratamente naturiste. Soluția naturală care ține țânțarii la distanță. Cum o prepari? Cum o folosești?

Dintotdeauna ai căutat soluții pentru a ține la distanță țânâarii, care îți pot provoca multiple neplăceri, de la aspect neplăcut al pielii și mâncărime până la transmiterea de boli grave, prin sânge. Dar parcă niciodată mai mult ca vara asta nu ai vrea să cunoști leacul total împotriva lor! Cum poți rezolva asta prin tratamente naturiste?

Cu toate știrile apărute despre virusul Zika, nu e de mirare că există temeri cu privire la țânțari. Din fericire, ai la-ndemână o soluție din ingrediente naturale, ca să le vii de hac și să-i ții departe de locuința ta.

Leacul pe care ți-l propunem este sigur, eficient și, spre deosebire de produsele din comerț care au substanțe chimice în compoziție, remediul se obține din doar două ingrediente: oțet de mere și pătrunjel proaspăt sau uscat.

Oțetul de mere are beneficii incredibile pentru sănătate. Știai că este bogat în vitamine și minerale și că este și un aliment-minune pentru piele? De exemplu, dacă ai suferit o arsură solară, oțetul de mere calmează pielea și evită exfolierea ei.

Cu oțet de mere se poate face și un demachiant natural. Se amestecă o jumătate de ceașcă de oțet de mere cu o ceașcă de apă. După ce………..

Citește mai departe și află toate detaliile rețetei pentru solutia impotriva tantarilor 

Data articol: 01/09/2016