Shop
Ultimele 100 de articole

TOP 5 idei de produse pe care trebuie sa le ai intr-o gospodarie

10 octombrie 2019, , Vizualizări:
produse pe care trebuie sa le ai intr-o gospodarie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - tools-1798145_1920

In lumea moderna, rolurile s-au schimbat putin in societate, femeia devenind mult mai activa profesional, iar barbatii fiind nevoiti sa preia o mica parte din treburile casnice. Un lucru insa este cert si anume faptul ca cu totii ne dorim sa fim niste gospodari de exceptie atat pentru noi, cat si pentru „gura lumii”. A fi un bun gospodar presupune foarte multa dedicare, timp si rabdare, dar in acelasi timp acest lucru presupune si numeroase produse, fara de care, multe dintre activitatile gospodaresti comune, ar fi mai degraba niste veritabile provocari.

Atunci cand locuiesti la casa, lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci este una care nu se termina niciodata avand in vedere ca mereu exista cate ceva de facut in cadrul unei gospodari si de cele mai multe ori, apar si lucruri neasteptate pe care trebuie sa le faci pe aceasta interminabila lista. Un bun gospodar aduna de-a lungul timpului o gama larga de scule, unelte si alte articole ajutatoare pe care este bine sa le aiba la indemana. O trusa de scule electrice, o trusa de scule clasice si o serie de articole auxiliare precum: sarma, banda scotch, ruleta etc. reprezinta astazi un standard de baza pentru orice gospodar, insa lista produselor necesare administrarii unei gospodarii nu se opreste aici. 

   Daca in trecut lucrurile erau mult mai complicate din pricina lipsei unor unelte si scule, in prezent, trebuie sa admitem faptul ca ne-ar fi dificil sa facem chiar si un simplu exercitiu de imaginatie la modul in care s-ar desfasura activitatile noastre gospodaresti fara existenta acestora. Pentru ca nu sunt deloc rare situatiile in care avem nevoie de produse de care nu dispunem, am alcatuit o lista cu 5 dintre cele mai uzuale produse care nu ar trebui sa lipseasca din atelierul unui bun gospodar. 

    1. O trusa completa de scule

    O trusa completa de scule este un lucru care nu ar trebui sa lipseasca sub nicio forma din cadrul unei gospodarii avand in vedere ca in mod constant apar situatii care necesita interventia noastra. Ciocanul, patentul, clestele cheile si surubelnitele de diferite forme si marimi reprezinta doar cateva exemple de scule de baza care nu ar trebui sa lipseasca din gospodaria ta si din trusa de scule. De cele mai multe ori lucrurile se defecteaza pe neasteptate, astfel ca, pentru a le putea remedia pe loc, avem nevoie de cateva scule pe care sa le avem mereu la indemana. 

    2. O bormasina

    O bormasina este un produs cat se poate de uzual in cadrul unei gospodarii avand in vedere ca in mod frecvent ne vedem pusi in situatia de a o utiliza pentru a putea da startul unor proiecte pe care ni le-am propus. Desigur ca exista varianta de a o solicita unui vecin, insa trebuie sa fim onesti cu noi si sa recunoastem ca atunci cand vine vorba despre astfel de scule, nu ne face o placere deosebita sa le folosim pe ale altora din motive cat se poate de evidente. 

    3. Un aparat de sudura

    Desi poate un aparat de sudura nu este un produs de care ne vom folosi in mod constant, cu certitudine un astfel de aparat ne va fi de un real folos atunci cand avem nevoie sa alipim doua sau mai multe metale si daca vom sta putin sa analizam lucrurile, cu certitudine vom putea constata faptul ca un astfel de aparat ne poate fi util intr-o varietate de situatii.

    4. Unelte pentru gradinarit

    Daca dispui de o gradina, in cadrul careia doresti sa cultivi diverse legume, cu certitudine vei avea nevoie mai intai de o serie de unelte pentru gradinarit, cu ajutorul carora sa ingrijesti solul si plantele. Daca dispui de o gradina mica, atunci cu certitudine cateva unelte pentru gradinarit claisce precum grebla, lopata, cazmaua, foarfecele pentru gradinarit, etc. reprezinta cateva exemple de unelte pentru gradinarit care te vor ajuta foarte mult in procesul de ingrijire al gradinii. 

    5. Diverse scule electrice

    Unul dintre avantajele principale ale sculelor electrice reiese din faptul ca acestea ofera o eficienta mult mai mare. Un exemplu foarte bun sunt surubelnitele electrice care ne ajuta sa insurubam foarte repede, spre deosebire de surubelnitele clasice care necesita mai mult timp pentru a ne oferi acelasi rezultat. Numeroase scule electrice dispun astazi si de o varianta electrica, astfel ca daca eficienta este lucrul pe care il cautam, cu certitudine sculele electrice reprezinta produsele in care trebuie sa investim cu toata increderea. 

Imagine de kalachairina de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.