Semnificatia desenelor de pe etichetele hainelor. Tu le cunosti? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Semnificatia desenelor de pe etichetele hainelor. Tu le cunosti?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Utile, idei pentru casa » Semnificatia desenelor de pe etichetele hainelor. Tu le cunosti?
Semnificatia desenelor de pe etichetele hainelor - sfatulparintilor.ro - pexels-andrea-piacquadio-3794129
Credit foto: Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Te-ai intrebat vreodata care este semnificatia desenelor de pe etichetele hainelor? Ei bine, etichetele de imbracaminte ofera informatii importante despre produs. Aceste informatii ar putea face diferenta dintre un articol bun de cumparat si un articol bun de pus inapoi pe raft.

Etichetele hainelor pot avea o semnificatie si trebuie sa o analizezi cu atentie. Ele pot afisa sigla, sloganul sau o promisiune catre cumparator.

Unele marci isi folosesc etichetele de imbracaminte ca platforma pentru umor, adaugand glume amuzante, ghicitori sau urari de sarbatori.

De ce este semnificatia desenelor de pe etichetele hainelor importanta

Unul dintre cele mai importante aspecte ale etichetelor de imbracaminte este descrierea materialelor din care este confectionat obiectul.

Consumatorii de astazi sunt mai constienti de mediu decat au fost vreodata si nu toate materialele sunt fabricate in acelasi mod. Cu atat de multe materiale fabricate din plastic (lycra, poliester, nailon), consumatorii au acum o alegere etica reala cu privire la ce haine sa cumpere.

O eticheta buna de imbracaminte va avea informatii detaliate despre materialul folosit pentru confectionarea articolului de imbracaminte. Aceste detalii ii vor permite consumatorului sa decida daca cumpara sau nu.

Citeste si Cum sa previi ingalbenirea hainelor. 7 trucuri simple sa pastrezi lucrurile albe ALBE

Afla cum iti poti pastra hainele mai mult timp. Vezi ce semnificatie au desenele de pe etichete

Este importanta ingrijirea adecvata a unui articol vestimentar. Fara ea, unele haine ar putea sa se rupa sau sa se micsoreze. De asemenea, culorile ar putea curge daca avertismentul de pe eticheta nu este respectat. Unele tesaturi nu ar trebui bagate in masina de spalat ele avand nevoie de un tratament special. Asa cum sunt obiectele care necesita numai curatarea chimica.

Unele materiale reactioneaza negativ la caldura, iar etichetele de ingrijire si continut vor explica temperatura corecta pentru a le spala sau daca nu sunt potrivite pentru un uscator. Stiind cum sa ingrijesti in mod corespunzator imbracamintea inseamna ca vor rezista mai mult. Astfel, se va reduce nevoia de a cumpara mai multe articole, dar si nevoia companiilor de a produce mai mult.

Semnificatia desenelor de pe etichetele hainelor

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Data articol: 14/09/2023