Shop
Ultimele 100 de articole

Reguli feng shui pentru a tine departe vecinii enervanti

09 martie 2018, , Vizualizări:

Aplici reguli feng shui in propria locuinta pentru a atrage armonia si bunastarea? Foarte bine! Dar ce te faci cu vecinii, pe care n-ai cum sa-i schimbi si nici in alta parte nu ai cum sa te muti?

Exista reguli feng shui care sa te tina departe de vecinii enervanti? Vestea cea mare este DA! Poti aplica reguli feng shui care sa anihileze energiile pe care nu le poti tolera.

Citeste in continuare ce este de facut.

 

 

Reguli feng shui #1. Protejeaza-ti casa

Pentru a-ti proteja casa de energiile negative ale vecinilor, ai nevoie de un gard sanatos (in cazul in care stai la curte) si de multa verdeata. Daca stai la bloc, pune la intrare, plante care sa ramana verzi tot timpul. De asemenea, poti agata la intrare clopotei de vant.

 

 

Reguli feng shui #2. Trimite energia inapoi de unde a venit

In traditia feng shui, oglinda bagua este un instrument foarte puternic pentru a proteja casele si de a trimite energiile negative inapoi de unde au venit. Daca nu iti plac in mod special oglinzile bagua poti incerca decoratiuni precum globuri de cristal sau giruete.

 

 

Reguli feng shui #3. Intareste usile si ferestrele

Protejeaza ariile din care simti ca vin energiile negative. Foloseste fie culori puternice, fie obiecte de decor care sa atraga energia pozitiva si sa o anihileze pe cea negativa.

 

Reguli feng shui #4. Pastreaza curatenia

Zona din jurul casei tale trebuie sa fie curata, ingrijita. Cum te simti cand te apropii de casa: fericit, anxios, ingrijorat? Aceste sentimente sunt date de calitatea energiilor din jur. Ai grija sa nu ai cosuri de gunoi in preajma ferestrelor, iar privelistea atunci cand deschizi usa sau fereastra sa fie una placuta ochiului.

 

Sursa: thespruce.com

Cuvinte cheie:

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu