Shop
Ultimele 100 de articole

Ghidul dezinfectării casei, pas cu pas. Iată cum să îți ții în continuare familia departe de COVID-19

31 iulie 2020, , Vizualizări:
sfaturi curatenie

Acum este mai important ca niciodată să avem grijă să nu ne îmbolnăvim, avertizează specialiștii. Măsurile stricte pentru prevenirea coronavirusului sunt într-o continuă relaxare, iar asta înseamnă că există mai multe șanse să iei virusul și să-l aduci acasă. Iată cum trebuie dezinfectată casa pentru a ține noul coronavirus departe.

Economia se relansează, tot mai multe persoane ies din izolare, iar asta face ca riscul apariției noilor cazuri de infectare să fie tot mai mare. Distanțarea socială rămâne în continuare principala măsură pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, dar și dezinfectarea casei trebuie să se execute cu mai multă atenție.

Pasul 1: Igienizarea suprafețelor din bucătărie cât mai des

Astfel, specialiștii recomandă igienizarea suprafețelor des folosite din bucătărie la intervale scurte de timp. Se poate folosi un dezinfectant pe bază de clor, sau apă cu săpun, dat fiind faptul că acesta din urmă este recomandat pentru distrugerea virusului. Aceeași grijă trebuie aplicată și în cazul cumpărăturilor online, sau comenzilor de mâncare. Sunt șanse ca persoana care livrează să fie bolnav și să transfere virusul pe suprafața coletelor. Totuși, există noi descoperiri conform cărora virusul nu se multiplică în afara organismului. De asemenea, se pare că expunerea la soare timp de 10 minute a pachetelor poate ucide virusul.Citește continuarea pe Qbebe: https://bit.ly/30fyXak

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.