Shop
Ultimele 100 de articole

Descoperă cele 3 avantaje ale unui șemineu

15 aprilie 2019, , Vizualizări:
avantaje semineu

Astăzi se vorbește tot mai mult despre conștientizarea momentului prezent și, într-adevăr, ar fi frumos să învățăm să trăim clipa, să prețuim ceea ce avem deja, iar apoi să acordăm atenție elementelor secundare care ne-ar putea aduce fericire.

Există însă niște nevoi primare, iar dacă nu ai parte de acelea, oricât de visător ai fi, nu ai cum să te concentrezi pe obținerea liniștii interioare, de exemplu. Una dintre acestea nevoi este confortul termic, iar cei de la SemineeSibiu.ro au o recomandare în acest sens: alege un șemineu pentru a-ți încălzi locuința în zilele reci de iarnă, pentru că acesta îți poate aduce mai multe beneficii.

Acestea sunt 3 avantaje ale unui șemineu:

  1. Poate fi amplasat în orice tip de locuință. Cei care locuiesc la bloc tind să excludă din start opțiunea de a instala un șemineu, când, de fapt, în toate tipurile de locuințe există posibilitatea de a amplasa unul, iar în acest caz sunt recomandate modelele de seminee pe gaz. Acestea reprezintă o adevărată comoditate și nu necesită decât un minim efort pentru întreținere. Iar pentru instalare este suficientă o evacuare concentrică asemenea unei centrale.
  2. Pot fi utilizate ca sursă primară de căldură, dar și ca element central de decor. Pentru cei care își doresc un șemineu ca sursă primară de căldură, recomandarea specialiștilor de la SemineeSibiu.ro este să opteze pentru un termosemineu pe lemne, care este un șemineu și centrală termică în același timp. Șemineele tip centrală încălzesc întreaga locuință, dar și apa menajeră în calorifere sau pardoseală – totul cu niște costuri reduse. Pot fi racordate în paralel cu alte sisteme de încălzire (centrale pe gaz, centrale pe lemne, panouri solare) sau în regim propriu.
  3. Îți oferă șansa de a recrea și retrăi momente din copilărie. Cei care locuiesc la casă se pot bucura de atmosfera anilor copilăriei odată cu amplasarea unui șemineu în living. Timpul petrecut alături de familie, în fața șemineului, parcă stă în loc. Iar amintirile pe care le creați împreună sunt irepetabile.

Acestea sunt doar unele dintre numeroasele beneficii pe care le poate aduce un șemineu, iar dacă îți dorești unul în casa ta, magazinul online SemineeSibiu.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de seminee electrice sau cu bioetanol, termoșeminee, șeminee pe gaz, dar și materiale de montaj și accesorii de întreținere, pe care le poți comanda online. În plus, specialiștii magazinului te pot ajuta să faci cea mai bună alegere!

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax