Shop
Ultimele 100 de articole

Cum se întrețin corect tigăile din ceramică

22 mai 2018, , Vizualizări: 750

Tigăile din ceramică, deși au un preț destul de ridicat dacă sunt de calitate, își merită banii. În ultimii ani, au devenit tot mai căutate de pasionații de bucătărie datorită beneficiilor lor.

Mulți bucătari profesioniști recomandă tigăile din ceramică în defavoarea celor acoperite cu înveliș din teflon sau a tigăilor simple din tablă, în care mâncarea se lipește ușor. Singurul lor neajuns este că trebuie să folosești mai mult ulei sau unt, decât în alte vase nonaderente.

Cum alegi o tigaie de ceramică de calitate

Surprinzător, dar greutatea tigăii sau a oalei din ceramică este unul dintre cele mai importante criterii. Cu cât este mai grea, cu atât îți dai seama că producătorul a folosit un metal gros la bază și nu a făcut rabat la calitate.

Ceramica reprezintă doar învelișul, dar este important și metalul din care este făcută tigaia. De obicei, cu cât sunt mai grele, mai bine realizate și mai rezistente, tigăile din ceramică sunt și mai scumpe.

Și în cazul lor, calitatea materialelor diferă, de aceea trebuie să alegi un produs bine realizat, pe care îl vei folosi ani de-a rândul.

Ce conține învelișul de ceramică

Numele învelișului de ceramică este ușor impropriu. Chiar dacă sunt albe, nu sunt făcute din praf de marmură, așa cum ai putea bănui. În rețeta de bază se folosesc elemente anorganice și mult siliciu din nisip.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu