Shop
Ultimele 100 de articole

Cum decorezi camera copilului cu un buget limitat

14 decembrie 2018, , Vizualizări:
decorare camera copilului

Aștepți cu sufletul la gură să devii părinte? Dacă amenajarea camerei celui mic încă îți dă bătăi de cap, nu te impacienta! Am pregătit un set de sfaturi care te vor ajuta să ieși din impas și să-ți transformi locuința într-o oază de liniște și fericire, odată cu venirea pe lume a noului membru al familiei tale.

 

Soluțiile creative sunt la îndemâna tuturor!

 

Nu este necesar să apelezi la un ajutor specializat pentru astfel de amenajări, este ceva ce poți realiza chiar tu! Rezultatul va fi, bineînțeles, extrem de satisfăcător, mai ales când știi că e ceva făcut cu mâna ta.

 

Poți cumpăra un set de lavabile de diferite culori și, într-o după-amiază, poți vopsi pereții camerei celui mic în moduri cât mai creative. Optează pentru animale colorate, figurine sau chiar personaje din desene animate! Pentru cei mai puțini talentați, contrastele sunt baza – poți picta, folosind pensule obișnuite, nori pe un fundal albastru deschis, silueta unui arbore, un curcubeu sau alte obiecte inspirate de natură.

 

Soluții financiare rapide

 

Dacă cel mic e pe drum, poate că deja te preocupă amenajarea locuinței. Pentru renovări sau alte amenajări mai costisitoare, ai posibilitatea de a lua un credit nebancar în doar câteva minute! Nu trebuie decât să completezi un formular pe site-ul IFN-ului respectiv și vei putea obține banii pe loc.

 

De cele mai multe ori, poți obține un credit rapid fără dobândă. Ai grijă însă la data scadentă! Dacă nu reușești să rambursezi împrumutul în timp de câteva zile, evită să iei un astfel de credit. Dobânzile aferente în caz de penalizare pot fi foarte ridicate!

 

 

Lumini și luminițe

 

Ce poate fi mai liniștitor decât mii și mii de luminițe, atârnate la întâmplare pe pereți, ori în jurul patului celui mic? Cu siguranță ai văzut cum îți poate transforma o instalație de beculețe locuința! Cu un buget limitat, poți achiziționa câteva instalații pentru camera celui mic. Îl vor face să viseze frumos, cu siguranță!

 

 

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu