Shop
Ultimele 100 de articole

Cum decongelezi carnea corect

07 noiembrie 2016, , Vizualizări:
55292509_m

Majoritatea gospodinelor lasă carnea peste noapte în frigider, să se dezghețe treptat la rece. Unele o pun în cuptorul cu microunde, să se dezghețe în câteva minute și să pregătească mâncarea mai repede. Dar niciuna dintre aceste două metode nu este bună. Iată și de ce!

Dezghețarea la frigider durează prea mult

Pentru a decongela carnea în frigider, trebuie să îți aduci aminte cu o zi înainte că ai nevoie de ea și să o lași peste noapte să se dezghețe. Procesul durează foarte mult, iar carnea stă prea mult timp în propriul suc, unde se pot dezvolta diverse bacterii, chiar dacă este ținută la rece.

Decongelarea la microunde are dezavantaje

Cuptoarele cu microunde au un program special pentru dezghețarea alimentelor și este una dintre cele mai rapide soluții. Cu toate acestea are câteva dezavantaje majore, de care trebuie să ții cont.

În timpul dezghețării, carnea se încălzește pe margini și începe să se gătească, dar în centru rămâne înghețată. La final, obții o bucată de carne tare și uscată la exterior, dar plină de apă la mijloc.

 

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu