Culori norocoase pe care sa le porti in 2017 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Culori norocoase pe care sa le porti in 2017

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Utile, idei pentru casa » Culori norocoase pe care sa le porti in 2017
culori norocoase 2017 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Se spune ca poti atrage norocul purtand anumite culori. Totul are energie, inclusiv culoarea, de aceea, poti atrage succesul sau norocul gratie energiei unei anumite culori. Acelasi lucru este valabil si in cazul culorii accesoriilor sau in cazul culorii cu care iti zugravesti casa.

 

Potrivit zodiacului chinezesc, 2017 sta sub semnul Cocosului de Foc, iar pentru a fi in armonie cu elementul sau – focul, este recomandat sa porti culori “de foc”: rosu, galben, portocaliu, purpuriu, magenta si roz.

La fel de bine poti armoniza “focul” cu nuantele elementului “pamant”: verde, maro.

 

In ceea ce priveste accesoriile, opteaza pentru bijuterii din cristale naturale care au energia focului (cuart roz, granat, rubin) sau energia lemnului (jad, agata, turmalina verde, malachit).

 

Culori de evitat in 2017

Culorile care te pot dezavantaja in 2017 sunt cele care au energia elementului Apa (albastru, negru) sau a elementului Pamant.

Este indicat, de asemenea, sa ocolesti elementele care intra in conflict cu elementul anului in care te-ai nascut. De exemplu, daca te-ai nascut intr-un an de “pamant”, evita hainele, accesoriile in culori de “lemn”.

 

Anul nou chinezesc incepe din 28 ianuarie 2017.

 

Sursa: fengshui.about.com

Data articol: 10/01/2017